Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
van egy srác már hónapok óta randizgatunk. nagyon jó vele meg minden mindig azt mondja komolyan akarja de annyit nem mondott nők napján h boldog nőnapot..ez mmiért van?
2019. márc. 9. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez igy eleg slendrian viselkedes.
2019. márc. 9. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert neki ez nem jelent semmit, ahogy nekem sem. Ez nem születésnap vagy karácsony.
2019. márc. 9. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem. Csak barátként tekint rád. Iszonyú b.nkóság, ha egy férfi az ismerkedési időszakban nem vesz valami apróságot nőnapon.(Még talán párkapcsolatban elmenne)

Eleve az, hogy több hónap alatt nem teljesítette "férfiúi kötelezettségét" (nő kielégítése), az azt jelenti, hogy nem nőként tekint rád csak barátként.

/F/

2019. márc. 9. 11:23
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem gondolja komolyan csak ki akar használni minden téren. Ajándékokat ne vegyél neki és a pénzed se kösd az orrára.
2019. márc. 9. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pl. nem tudtam, hogy nőnap van, de nem is érdekel.
2019. márc. 9. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Az a fiu,ferfi aki tudja, hogy nonap van, de ő tojik rá, akkor is oda mondja a nőnek legalabb h boldog nőnapot! Meg honapok ota randizgattok? Mit randizgattok honapok ota?!
2019. márc. 9. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Aztán most attól fog komolyan venni szerinted, hogy felköszönt?! Szerintem attól, hogy számíthatsz rá a bajban is, melletted van, felvállal. Kaptam én már ajándékot, bókokat, meghívást olyan emberektől, akik egy percig nem vettek komolyan. Aztán elmaradtak érdekes módon, mikor komolyra fordultak volna a dolgok. Pedig a kitartás jobban esett volna, mint a virág,pizza, csoki, akármi. Szóval nem a felköszöntés, vagy nem elsősorban az egy kapcsolat értékmérője. Az én véleményem szerint.
2019. márc. 9. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!