Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja a lány ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja a lány ha nem vállalja fel a srácot?

Figyelt kérdés

Barátnőm találkozgat egy sráccal 1 hónapja.

A srác tett fel közös képet magukról, de a lány be sem lajkolta és az üzenőfalára sem engedélyezte a kirakást.

27 éves a lány es 30 a férfi.

2019. márc. 13. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Ki a szart érdekel?
2019. márc. 13. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Mennyire éli az életét a face-en? Ha éjjel-nappal, akkor érdekes, bár nyilván nem tartozik Rád.
2019. márc. 13. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem mutatja be a barátainak, ismerőseinek, családjának, vagy ha letagadja mások előtt, akkor igen, ez annak számít, hogy nem vállalja fel. Ha viszont csak simán nem teszi ki a szaros facebookra az csak annyit jelent, hogy normális ember, aki nem ott éli a magánéletét. Nekünk sincs kinn a kapcsolati állapotunk, nincs közös képünk, nem jelölgetjük egymást semmiben, gondolom akkor nem is vagyunk házasok, hallucináltuk az egész esküvőt :D
2019. márc. 13. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Én sem raknék fel senkit, főleg nem 1 hónap után. Ha meg nem jön össze köztünk, akkor azt is a fél világ lássa? Nyilván sok oka lehet, nálam biztos nem csak azt jelezheti, hogy nem gondolom komolyan, hanem hogy nem vagyok eszetlenül optimista. Ettől függetlenül nagyon jó érzés tud lenni, ha felvállalnak ország-világ előtt. Én is voltam úgy kapcsolatban, még iwiwes korszakban, hogy baromira szenvedtem attól, hogy a srác nem rakott fel rólunk közös képet. De ott más felvállalós gondok is voltak. Később rájöttem, hogy igaza van, a kapcsolati állapotomat max. akkor kürtölném szét, ha párt akarnék keresni, de ha összejönne valakivel, azt nem tenném közszemlére, legalábbis az elején biztos nem.
2019. márc. 13. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Ha 3. személyben teszi fel a kérdést a kérdező, akkor a bűvös mondatot: "Nem tartozik rád" azért írjátok, hogy végül kibökje, ő kicsoda a sztoriban? (Mert akkor meg már lehet konkrétan ők ekézni, ha ő a srác a sztoriban, akkor azért, ha ő a lány a történetben, akkor azért.)
2019. márc. 13. 18:23
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Titkolja a családja, barátai előtt? Nem. Hiszen te is tudsz róla. A facebook nem számít.
2019. márc. 13. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!