Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy komolyan vesz-e a lány?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedtünk meg és végre találkoztunk. Sétáltunk a városba, a Duna parton, utána pedig be ültünk egy bárba. Ez idáig szép és jó, egy dolgot tudtam meg csak, hogy tényleg nagyon szép a lány. Úgy éreztem magam mintha a falhoz beszélnék. Próbáltam beszélgetni vele, sok mindenről kérdeztem és az ő válasza az “igen, nem, aha, jaj de jó” ba ki is fújt. Egy kérdést nem tett fel, csak válaszolt az enyéimre. Ne azt gondoljátok, hogy azért nem kérdezett mert be se állt a szám. Valamiről kérdeztem hagytam utána egy kis szünetet, direkt ittam vagy ilyesmi, de aztán muszáj volt elkezdenem valami témát felhozni mert elég ciki lett volna ha ott ülünk egymással szemben és csöndben vagyunk. Esküszöm már kellemetlenül éreztem magam, már megkérdeztem tőle mindent a végén meg már minden hülyeséget kérdeztem csak hogy legyen témánk... szerintetek komolyan vesz vagy csak szórakozik? Dr ha csak szórakozna akkor minek jött el velem randizni? Én komolyan nem értem. Köszönöm a segítséget! 20/f. 17/l2018. júl. 20. 00:46
1/11 anonim válasza:
Lehet zavarban volt, vagy nem tetszettél neki. Vagy unalmas lány.
Mi lett megbeszélve? Fogtok még találkozni?
3/11 A kérdező kommentje:
Randi végén azt mondtam neki, hogy nagyon jól éreztem magam vele és szeretnék vele legközelebb is találkozni. Szombaton fogunk talalkozni megint. Igazából azért mondtam neki azt hogy jól éreztem magam vele, mert reménykedek abba, hogy ez csak valami lámpaláza volt vagy nem tudott feloldódni vagy mit tudom én. De ha következő alkalommal is így fog hozzám állni, akkor befejeztem vele.
2018. júl. 20. 00:54
4/11 anonim válasza:
Hm. És neten milyen volt, közlékenyebb? Értelmes?
Hát második alkalommal tényleg kiderül majd. De én a helyedben nem fizetnék neki drágább piát...nem tudom érthető e.
5/11 anonim válasza:
Feltehetoen kaposztale lotyog a fejeben.
6/11 anonim válasza:
A leírtak után én nem fűznék sok reményt a hölgyeményhez. Kirázna a hideg attól ha én játszanám az udvari bolondot a kedvéért, ő meg csak egy -ahát- tud kinyögni...
7/11 anonim válasza:
Hát olyan kérdést kell feltenni, amire nem lehet egyszavas választ adni 😃
Hogyan..? Mit..? Miért..? Stb...
8/11 anonim válasza:
A legtöbb lány túl buta ahhoz, hogy beszélgetni lehessen vele.
9/11 anonim válasza:
Fhu, régebben én is ilyen voltam, mint a lány, nem igazán tudtam, miről kéne beszélnem első randin. Másodikon viszont már mindig jobb volt, akkor végre meg mertem szólalni. (Most meg már hülyeségeket beszélek össze-vissza)
10/11 A kérdező kommentje:
Találkoztunk szombaton. Teljesen más volt, mintha nem is ő jött volna el. Nagyon jó volt, végén csók is volt, úgyhogy hibátlan volt. :D
2018. júl. 23. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!