Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik nekem és szerintem én is neki, de félénk lány. És én ezt nem tudom eldönteni? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Magától nagyon nem mer beszélgetésbe kezdeni, de néha odajön hozzám ő is és akkor beszélgetünk. Vajon tetszem-e neki? Ez a kérdés amiben bizonytalan vagyok. Ha ránézek mosolyog, ha közelembe van nem mer rám nézni vagy néha a barátnőivel néznek stb. , jóban vagyunk. Randit próbálok vele összehozni, és hát be kell vallani kicsit félek a kudarctól. Mit tegyek?2012. okt. 10. 20:03
1/1 TOMAtm válasza:
ne félj.
és hivd el randizni.ja igen amikor elhívod úgy mond neki h :
Szeretnék veled talizni délután,mit szeretnél mit csináljuk,mozi séta vagy beüljünk valahová?
Ebben nincs olyan opció h egyikse,szóval tuti talizni fog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!