Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy komolyan gondolja vagy csak szórakozni szeretne?
Megismerkedtem egy férfival a társkereső oldalon, találkoztunk. Első találkozó jól sikerült, a férfi már simogatott és a találkozó végén kicsit zokon vette, hogy nem csókolhatott meg.
A találkozó napján törölte a regisztrációját a társkereső oldalról is.
Az a baj a társkeresőkkel, hogy akik már ilyenhez nyúlnak azok általában elkeseredettek. Tehát minden ismerkedésbe úgy vág bele, hogy mindent azonnal akar és emiatt görcsösen erőltet mindent. Nem számít neki, hogy nem ismer csak legyen már végre valakije.
Ez nem zárja ki, hogy komolyan gondolja a dolgot, de mivel elkeseredett és rá van feszülve nagyon siettetni fog mindent. Ezt neked kell érezned. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha valaki komolyan tervez veled azt érzed és teljesen egyértelmű számodra. Hogyha ennyire bizonytalan vagy ezzel kapcsolatban akkor valószínűleg nem te kellesz neki, csak minél hamarabb akárki és kapcsolat.
Ha keres még,akkor komolyan gondolja,ha nem,akkor nem keres.Ennyiből én nem vagyok képes megmindani,hogy szórakozi k,vagy sem.
Valaki nem csak azért törli magát,mert megtalálta azt akit keresett,hanem azért is,mert ráunt az egészre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!