Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismert emberek "sztárok" sosem gondolják komolyan? Mindig csak szórakozni akarnak?
Már régóta ismerek egy srácot, aki egy ismert együttes tagja és amikor együtt bulizunk, vagy találkozunk sörözőben mindig az a vége hogy megcsókol és nem akar elengedni (mikor már mennék haza). De egyébként nem lép semmit hogy mást is szeretne, mindig csak a csókok... De miért? Nem tűnik félénknek, gondolom tetszem is neki, tényleg nem akar ennél többet?
Volt már egy másik énekessel is hasonló "kapcsolatom", ő sem akart többet csak sétálgattunk és csókolóztunk, aztán ennyi volt. Nem értem...
Talán minden csajjal ezt csinálják?? Vagy én gondolkodom hülyén?
Sztar vagy sem, embere valogatja. Igy egy hetkoznapi ember is viselkedhet. Rengeteg pasi van, aki csak akkor akar ha ott vagy, aztan semmi, se kep se hang.
En is voltam igy egy pasival, o nem sztar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!