Miért gondolják azt a férfiak hogy nekik több szükségük vagy joguk van kikapcsolódni és szórakozni menni mint a nőnek?
Pedig szerintem menjél el Te is szórakozni úgy, hogy rá bízod a gyerekeket. Ha neki lehet, akkor Neked is, nem?
Egyébként a kapcsolatom azért ment tönkre főképp, mert nálunk is ez volt: haverok, haverok, haverok.... Én már nem is számítottam szinte semmit, max, hogy főztem, takarítottam. Mire hazaértem a munkából, üres volt a lakás, a páromra telefonáltam, hol vagy? Hol lett volna??! A haveri körével: kuksoltam egyedül a lakásban! Így én is csináltam programot, s csak este későn értem haza, ahogy ő tette (ámbár ő éjjelre sem jött haza több alkalommal sem), ekkor ő volt felháborodva, hogy képzelem? Miért, neki lehet?! Ha meg otthon volt, benn trónoltak a haverok a szobában, nem egy, nem kettő, hanem sok. Magánélet nuku.
Nálunk nem volt gyerek.
Mert fölényben érzik Magukat..
mert a nők dolga, főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni stb.
Nálunk dettó ugyanez a helyzet .. sőőt.. Én alapból nem mehetek sehova DE nálunk a vallása az befolyásoló tényező (muszlim) ... szóval tudom miről beszélsz..
Az én párom is ilyen volt, ez működött is addig, amíg nálam el nem múlt a rózsaszín felhő és szóva tettem, hogy miért csak ő, és akkor jöttek a viták, majd a veszekedések, de még akkor is én engedtem. Aztán egyszercsak túlcsordult az a bizonyos pohár és szétmentünk. Most ha tetszik ha nem akkor is vigyáznia kell a gyerekeinkre hétvégenkét (persze csak két hetenete) és neki nincsenek barátok nekem viszont van csendespihenő.
Szerintem se hagyd rá a dolgot igenis ő is vigyázzon a gyerekekre alkalmanként és te mozdulj ki a négy fal közül. eleinte csak egy két órára hagyd rá bevásárlás ürügyén, aztán hosszabb bevásárlás, egy egy rövidebb csajos program kedvéért, majd egy egy hosszabb programért.
De semmiféleképpen ne hagyd magadrakapni, mert vagy te rokkansz bele vagy a kapcsolatotok. Ha újra kezdhetném a dolgot én biztos így csinálnám.
Az előzőnek, ha muszlim, ha nem a párod, akkor is vannak igényeid és ne csak alkalmazkodj, hanem ő is elvégre most ebben a kultúrában és környezetben éltek. Te se hagys magad, és hidd el meg kell találnod az aranyközéputat. Tudom, hogy nehéz és nekem se ment, de sok barátunknak viszont ment és szépen működik. Próbáld meg és légy te az ügyesebb. Lehet a háttérből is irányítani.
Nálam bevált ez a fogom magam és lelépek!
Nálunk az volt, hogy valaki csöngetett kiment, félóra mulva mentem ki hogy jöjjön be mert segítenie kéne, és sehol nem volt.aztán előkerült 1-2 óra mulva.Hiába mondtam hogy legalább szoljon hogy elmegy, ugyanúgy szónélkül lelépet.Egyszer bepipultam, és amikor bent tv-zet a gyerekkel felvettem a cipőt és se szó se beszéd elmentem itthonról.Azóta ritkábban jár el, és ha elmegy akkor is szól.
Ki gondolja?
A te párod? Hát neveld meg. Ne mondd neki, hogy maradjon itthon, hanem te is menj el ugyanannyiszor, mint ő. Ennyi. Nem nehéz. egyél egy fagyit, olvass el közben egy újságot. Ő majd vigyáz addig a 2 gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!