Miért gondolják azt a férfiak hogy nekik több szükségük vagy joguk van kikapcsolódni és szórakozni menni mint a nőnek?
Figyelt kérdés
2 gyerekes anyuka vagyok. Kicsi gyerekekkel. Nekem nincs időm eljárni itthonról, mert el kell látni a gyerekeket. A férjem 12 órákat dolgozik 2 naponta, így is ritkán van itthon. Akkor miért akar elmenni szórakozni még a szabadidejében is amikor velünk lehetne? Másiknál is így van ez. Fel van háborodva hogy azt mondom neki ne menjen el maradjon itthon.Persze ha én hagynám rá a két gyereket és mennék el barátnőzni biztos nem tetszene neki.2010. márc. 23. 10:04
11/17 anonim válasza:
Apám soha nem jár el szórakozni, neki az a szórakozás, ha megnézi a híradót, vagy elkocsikázik bevásárolni a TESCO-ba (csak a TESCO-ba!), amikor anyuval elmegyünk moziba (havonta 1-szer eljárunk), anyu mindig hívja, hogy jöjjön ő is, de nem jön.
12/17 anonim válasza:
10:54-es tokeletesen igazad van,e nagyon szepen leirtad,a dolgokat!Igazan orulok,hogy meg vannak ilyen csaladok,irigylesre melto:-)es a yermeketek is boldogan no fel,es persze boldog felnott is lesz belole gratulalok nektek!Az en parom sem jar el nelkulem,most kulon elunk,de 2es fel evig egyutt eltunk,en koltoztem kulon egy idore egy angol csaladhoz(barataim),mert parom 60orat melozik egy heten,en meg belebetegedtem lelkileg a sok egyedulletbe,es igy most nagyon jo heti 2-3napot nala vagyok fozunk,egyutt vagyunk nagyon szeretem ot,remelem hamarosan sikerul csaladot alapitanunk,de szerintem 2evet meg varni kell...nagyon fonto szamomra a csalad,ugy erzem akkor vagyok boldog ha van kinek foznom,kinek keszetenem teat,kavet,van kit megolelnem,van egy aranyos kutya akit etetek,jatszok vele...nalam ez az igazi csalad,egy kis kertes hazrol almodozok,2-3gyerekkel,parommal,lez kutyank is,es nekem ez lenne a legnagyobb boldogsag a vilagon!21L parom 34F
13/17 anonim válasza:
Miért tán sajnálod tőle? Te akartál gyereket s pontosan tudnod kellett volna hogy nőként neked több dolgod lesz! Hiába a tökéletes férj, ő nem tehet róla hogy te leszel terhes, neked kell megszülni, szoptatni, hozzád ragaszkodik jobban a gyerek, téged öntenek el a hormonok úgy hogy egy perce sem akarod magára hagyni majd a gyereket! Erről ő mind nem tehet... Ellenben neki kell eltartani 3 embert ami nem kis felelősség! Csoda hogy kicsit lazítani akar? Jobban örülnél neki ha ezt az új érzést inkább magába folytaná a feszültséggel együtt hogy hogyan fogtok élni? Azért mert gyereke lett meg családja még nem kell neki minden szabadidejében otthon ülni! Talán meg kéne beszélni vele hogy egyszer ő megy el, aztán másnap veletek van, aztán meg te mész el! De tudod ilyenkor mindig sajnálnak hogy szegény anyuka, de te csak az egyik fél vagy, lehet hogy ha a férjed véleményét is látnánk akkor kicsit megváltozna a szitu... Lehet hogy elmesélné, hogy folyton a gyereken lógsz, nem tud tőle aludni mert ki kell szolgálni az igényeit, hogy hiába lenne ő veled vagy engedne el de nem vagy hajlandó másra hagyni, hogy amikor hazajön rögtön azzal traktálod milyen színűt sz*rt a gyerek vagy veszekszel vele... Persze tuti azt fogod mondani hogy minden tökéletes, otthon várod ebéddel, szexistennő vagy és semmi panasza nem lehet...De azért lehet nem így van. Szóval neked is el kéne gondolkozni hogy mit ronottál el. És nem pedig megnevelni, mert a férjed nem egy kutya.
14/17 anonim válasza:
13:05-ös vizsgáltasd ki magad, amiket tényként írsz (hogy a kérdező akarta a gyerekeket, és hogy mivel traktálja a férjét amikor hazajön) erről egyáltalán nincs információnk. Remélem egyedül élsz, mert nagyon sajnálom azt a nőt, aki a te sz@ros gatyádat mossa. A gyerek kettőjüké, a teher és a felelősség is természetesen, az anyuka sem otthon pihenget egész nap, hogy neki ne járna kikapcsolódás. A férj azért tud annyit dolgozni, hogy eltartsa a családját, mert a feleség otthon helyt áll... ugyanis a gyerekeket is el kell látni, szemétdombon sem lehet élni, enni is kell valamit, talán tiszta ruha sem ártana... de gondolom ez nem munka, csak felesleges nyavalygás szerinted.
15/17 anonim válasza:
Bocs de lány vagyok és már eljegyeztek pedig nekem tökmindegy volt hoyg feleség vagyok vagy barátnő. :D És nem állítottam semmit hiszen ott van a végén hogy ez csak találgatás, de szerintem akkor sem csak őt kéne sajnálni, meg kéne hallgatni a másik felet is.
16/17 anonim válasza:
ez nevelés kérdése :) menj el néha Te is és kész. nem muszáj rá hagynod a gyerekeket, bízhatod másra is. a szórakozás alapvető emberi igény, férfinak, nőnek egyaránt. itt nem az a baj, hogy ő megy, hanem az, hogy Te nem. ezen kell változtatni.
17/17 anonim válasza:
Tökéletessen megértelek, nálunk is én otthon a kisfiammal az asszony meg buliba, és nem irtam félre az asszony ment bulizni. Jól meg is csalt. Azota külön mentünk, most már bulizhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!