Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolja vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolja vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon jól néz ki, menő és mindenki ismeri. Én egy középszerű lány vagyok, nagyon csendes és visszahúzódó, idáig csak egy 5 éves kapcsolatom volt. Már egy ideje feltűnt, hogy ez a fiú sokszor kereste velem a szemkontaktust, bulikban is sokszor nézett de nem vettem figyelembe, hiszen barátnője volt. Pár hete szakított a lánnyal és ramírt. Pár napig vissza sem írtam mivel azt hittem csak a barátaival szivat de utána is írt majd végül egész jól elbeszélgettünk és az első randin csókolóztunk is. Nem merem beleélni magam mivel még most is van egy olyan érzésem hogy csak ki akar használni, vagy csak valami fogadásból beszél velem. Nagyon össze vagyok zavarodva mert amikor kimentünk rájöttem hogy nagyon figyelmes és olyan dolgokat tudott rólam amikre nem is számítottam volna. Minden nap keres és érdeklódik irántam, folyton látni akar de nem merem elhinni hogy pont engem nézett ki egy ilyen fiú. Mi a véleményetek?

2021. ápr. 21. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
25%

Most miattad feláldozta egy kecskét, a beleit szétszórtam.

Az rajzolódott ki, hogy már régóta kinézett magának.

2021. ápr. 21. 17:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nezd erre csak azt lehet mondani hogy majd kiderul.

Ne eld bele magad persze, de kozben azert ne hagyd azt jogy a tulkombinalasod tonkre tegye a lehetoseget.

Ha tetszik talalkozzatok, randizzatok, majd kiderul.

Lehet belebuksz? Lehet de ez kb mindenhol igy van. Egy felenk srac is osszetorhet egy szivet ha a masik beleszeret.

2021. ápr. 21. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
13%

Lehet tetszel neki, de nem tűnik egy komoly pasinak.

Nekem az a típus ugrik be róla aki facebookon játssza a csajával a power couplet, egyfolytában rakosgatják ki a közös képeket "életem szerelme" egyetlenem" " a világon a legjobban szeretlek" stb szöveggel. Majd a következő héten már más csajjal nyomja ugyanezt. Hetente változik az élete szerelme aki nélkül nem tud élni.

Szerintem ne éld bele magad nagyon. Nem azt mondom hogy ne próbáld ki, hiszen ki tudja...

De ne gondolj bele sokat, mert nagy csalódás lesz.

2021. ápr. 21. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!