Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon csak szórakozik vagy csak egyéjszakás kalandot akar, vagy komolyan gondolja? :O
Isten lennék ha meg tudnám neked mondani ebböl a négy sorbol. Azt tudom neked javasolni hogy légy óvatos. Odamehetnél hozzá azzal: "Hogyha VALAKI akinek van barátnője el akarna vinni randizni, akkor VALAKI jóbban tenné ha kidbná a barátnőjét, mert akkor elmennék vele."
Olyan hogy idő kell, meg majd később szakít vele, ilyen nincs!
Szórakozik? Igen!
Egy-éjszakás kalandot akar? Lehet!
Komolyan gondolja? Nem!
A korodat megírhattad volna. Amúgy meg ha a srác barátnőjének a helyében lennék,rég megvertelek volna, ha megtudom, hogy a pasimra utazol.
hogy mit akar? ... csak játszik veled!
hogy szeret-e? ... lehet, de lehet hogy a barátnőjét jobban!
hogy szórakozik-e veled? ... nem tudom. lehet hogy unja a barátnőjét és valami újra vágyik!
ha valaki 16 hónapja jár a barátnőjével akkor nem fogja csak úgy otthagyni, főleg hogyha a csajnak pálca lábai vannak meg egy suliba járnak!
ez már tuti:
...csak le akar feküdni veled!!!
komolyan gondolod te ezt a Mátéval? boztos?
szerintem nem. tudom hogy nem gondolod komolyan.
biztos vagyok benne.
komolyan gondolom a Mátéval igen!:D
De am nem tudom mit tegyek!Annyira kiváncsi vagyok h mitgondol de az lesz h megkérdezem h mik a szándékai velem!Mert én enm fogom hagyni magam!:S:D
vázolom a tényeket!
az a srác akiről szóvan vagyis a Máté.
a civilizáció egyik alsóbb rendű tagja.
TELEPEN él és csirkékkel alszik.
jobban hasonlít a majomszabásúakra mint a kifejlett emberre.
csak az a csoda hogy ismeri a busz fogalmát, de azt nem hogy a buszon mit kell csinálni :S
a bnője nagyot tévedett hogy összejött vele, de ő még nem szembesült a tényekkel.
.. szal ez van!
fogadd el vagy MENEKÜLJ.. amíg tudsz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!