Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vad egyéjszakás kaland discoban?
Figyelt kérdés
Ha van ilyen sztorid,írd le!Kor+nem sem hátrány ha van.2011. jún. 2. 19:09
1/8 anonim válasza:
19-20 körül lehettem amikor még az E-klubban buliztunk nagyban, táncoltam egy nagyon jó nővel, ő is kb annyi lehetett mint én. Kisebb mennyiségű közös pia és még egy kis dance után volt egy kisebb száj harc a wcben, nem túl gusztusos neki sem nekem sem mármint hogy a wcben toltuk, de marha jó volt ő is én is elmentünk. A gond igazából utána kezdődött amikot kideült hogy elkaptam valami szart és 4 hétig kenőccsel kellett kenegetnem magam, úgyhogy azóta inkább várok kicsit az egymásnak ugrassal...
2/8 anonim válasza:
Tavaly nyáron a volt parom barati társasagával elmentunk bulizni (nagyon joba maradtunk). Ilyen tipikus hajogyáris estenek indult, dokk beach bed beach es zarasnak coronita. még javaban bed beachen voltunk amikor a volt párom egyik baratjaval kezdtem tancolni. utana odajott hozzam egy pasi es annyira idegesitett hogy fogtam a volt parom baratjat es arrebb rangattam. o kirangatott az autohoz. vicces volt aznap tele volt a sziget, epp vilagosodott es nyitott a coronita ugyhogy egy kisebb hadsereg vonult el mellettunk.
3/8 anonim válasza:
egyebkent az elsö valaszolo férfi :)
4/8 anonim válasza:
Én nem járok bulizni, pont az ilyen emberek miatt. :)
18 L
5/8 anonim válasza:
Amugy kb az összes csaj ilyen:D én is ilyen vagyok 15/L de leszarom h ki mit gondol élvezni kell az életet:))
6/8 anonim válasza:
Jah könnyűvérű lotyónak kell lenni hogy élvezd az életed! Város lotyója titulus a legnagyobb megtiszteltetés a földön!
7/8 A kérdező kommentje:
15\l rámírhatnál,mondok vmit.
2011. júl. 19. 07:59
8/8 anonim válasza:
én is mondok valamit 15L-nek!
MINDIG MINDEN olyan csaj, aki ITT ILYEN és élvezné az életet, MINDIG pont azok azok, akiknek véletlenül sincs engedélyezve a privát írása! MINDIG ÍGY VAN!
Mindig olyan ilyen, akivel nem lehet kapcsolatba lépni. MINDIG. Kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!