Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási tippek discoban?
Egyszerüen idegesít hogy disco telivan jó nőkkel és nem nagyon tudok ott érvényesülni. Más téren sikeres a dolog, iskolában, vagy táborokban vagy ilyen helyeken, de discokban eddig annyit figyeltem meg hogy odamész táncolni a csajhoz , utána ha okés isztok vmit, utána meg alakul a dolog..De nekem ez vhogy ez nem megy, ezt nem látom kifizetődő taktikának, sztem ezerszer jobb ha először dumálgattok v ilyenek, ezért én csak olyan csajokhoz megyek oda táncolni, akiket ismerek jobban..De ott a sok jó ismeretlen csaj, és nem megyek oda hozzájuk, mert nem tudok ismerkedni 3000W mellett XD Lehet hülyén hangzik a dolog, de nincs vmi tipp v vmi bevált dolog?
Előre is köszönömm:D
18/F
" Jó a segged, kö kóla? "
Ez mindig beválik :'D
sose hívtam meg nőket még piára, mégis sok csajt felszedtem már ott.
Hülyeség piára meghívni őket.
odamész hozzá de már úgy h jól bepiáltál, letapizod amikor pofon akar verni akkor adsz neki egy pacsit és utána jól leokádod ha ez nem válik be akkor semmi..
legyen elég önbizalmad és bátorságos és akkor rendben lesz minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!