Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miféle randi?Csak ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miféle randi?Csak ennyit érek?Vagy ez milyen férfi? Mit gondoljak róla nem tudom.

Figyelt kérdés

Nem vagyok extra igényű, sőt nagyravágyó, nem tudom mit gondoljak erről. Megismerkedtem egy férfivel,2 találkozónk volt eddig, és legutóbb találkoztunk is a megadott helyen és időben.

Erre mondja nekem miért nem cipőben jöttem, mert ő menne kicsit túrázni a környéken.

Na mondom, jó menjünk, nem adtam fel, de azért mondtam neki, ezt jó lett volna, ha előre mondod és úgy készülök. Jó elmentem, hátha ez csak kicsit sikerült rosszul. Utána mondja akkor együnk egy fagyit. Aztán el is mentünk, de nem egy fagyizóba, hanem egy boltba jégkrémért. Én mondtam nem kérek, üljünk le a fagyizóba, hát ő oda nem akar menni. Jó lesz a boltból pálcás jégkrém akkor is ragaszkodott ehhez. Gondoltam rá anyagi okok miatt, de a boltban annyit fizett mintha a fagyikért fizettünk volna.

Én mondtam éhes is lettem, mondtam együnk valamit, a mosdóba is kellett volna mennem. De úgy tett mint aki nem is hallotta. Én nem vártam hogy állja a költségeket, de ez úgy érzem nem egy randi, hanem egy semmi. Arra sem volt képes,hogy meghívjon mondjuk egy üdítőre. Eddig akikkel randiztam, mondta a férfi egy kávé vagy egy süteményre ülj be velem, és nem a padon ültem az utcán egy rossz ízű pálcikás jégkrémmel. És aztán ha mentünk legközelebb, megbeszéltük hogy akkor ezt így közösen fizetjük mondjuk.

2021. jún. 13. 18:16
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
92%

2

Ha ennyi penzed sincs, imkább ne randizz

2021. jún. 13. 18:48
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább az a fura, hogy randi előtt hogy nem beszélitek meg, hogy hova mentek?

Irreálisnak tartom azt, hogy:

-elmegyünk randira?

-aha

-akkor csütörtökön 17:00 xy utca

-oké

Az emberek megbeszélik, hogy most túrázni megyünk, mert akkor nyilván úgy készül az ember. Vagy enni, mert akkor úgy.

2021. jún. 13. 18:50
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Talalkoztam en ks ilyen kis sóher hulyegyerekkel. Viszont a kerdesem az, hogy miert merult fel benned mégis, hogy talizz vele tovabbra is
2021. jún. 13. 18:54
 14/47 anonim ***** válasza:
10%

13.

Tipikus gazdag fennhéjázás, jól idézi a XIX.századi angol arisztokraták hozzáállását.

"Azt nem lehet, most is lázonganak,

Hogy meg nem bírnak élni, a kutyák,

S van is tán a panaszban egy kicsi,

De hát ki mondja, hogy nősüljenek,

Ki mondja, hogy hat gyermekök legyen"

Ui: Én magam nem szeretnék családot, mielőtt erre hegyeződne ki a dolog, csak undorító ez a "aki nem elég gazdag az dögöljön meg" hozzáállás.

2021. jún. 13. 18:55
 15/47 A kérdező kommentje:

14: megvolt beszélve az idő és a hely is. De ő azt nem mondta túrázni menne inkább, de még aznap sem. Milyen már az meglát, ránéz a lábamra és azt kérdezi miért nem cipőben jöttem?? Meg hoztam e vizet magammal.

Én előtte mondtam neki, együnk valahol, tudok jó helyet, ahol finom a kaja, és legközelebb meg akkor elmegyünk mondjuk az ő környékére, vagy mit tudom én.

2021. jún. 13. 18:55
 16/47 anonim ***** válasza:
80%

19.

Jó, mondjuk nekem nincs ez a helyzet, mint a fiktív példában a tanárnak, de attól függetlenül még ha gazdag lennénk sem szórnám a pénzt és nem hagynám, hogy kihasználjanak. Ez utóbbit különösen.

2021. jún. 13. 19:02
 17/47 A kérdező kommentje:

19. Megint el kell mondjam.

Ez nem kamu, és nincs semmilyen férfigyűlölet bennem. Senki iránt, és semmiért. Viszont inkább nem e téged bánt ez, higy nőként kimertem írni, vagy kimertük írni, hogy éppen az adott férfiról megosztottuk, hogy nem tetsző, vagy éppen "nem normális" a viselkedése és ez sérti egyesknél a férfiegót! Én pedig ezt látom, sőt azt, hogy indulatból írtál, írtok, szinte a ti hozzászólasaitokból süt a gyűlölet.

És szó sem volt itt kamuról, meg trollságról. Aki pedig gyűlöl, lehet meg is van oka, de nem mondom hogy a gyűlölet lenne a megoldás.

Én nem nézem le, akinek nincs pénze mondjuk, mielőtt ezt is idelöknéd.

2021. jún. 13. 19:05
 18/47 A kérdező kommentje:
13.pont az merült fel,hogy megmondom neki nem kéne folytatni, mert ez így nem működik, ha így van.
2021. jún. 13. 19:08
 19/47 A kérdező kommentje:

"Jó, mondjuk nekem nincs ez a helyzet, mint a fiktív példában a tanárnak, de attól függetlenül még ha gazdag lennénk sem szórnám a pénzt és nem hagynám, hogy kihasználjanak. Ez utóbbit különösen."

Nem neked szántam,akinek ment volna az a komment eltűnt.

2021. jún. 13. 19:10
 20/47 A kérdező kommentje:

16.Igen, ezt is akartam volna kifejezni,ha valakinek nimcs elég pénze még erre is, akkor az elég rossz. És nem is szabad hagyni, ha hagyjam magam kihasználni.

De azért valahogy jó volna tisztázni az anyagi dolgokat is. Mert éppen találkozhat két olyan ember, akiknek nem egy szinten áll a pénztárcája, vagy az életstílusa, és egyik költhet, a másik meg nem.

2021. jún. 13. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!