Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle randi?Csak ennyit érek?Vagy ez milyen férfi? Mit gondoljak róla nem tudom.
Nem vagyok extra igényű, sőt nagyravágyó, nem tudom mit gondoljak erről. Megismerkedtem egy férfivel,2 találkozónk volt eddig, és legutóbb találkoztunk is a megadott helyen és időben.
Erre mondja nekem miért nem cipőben jöttem, mert ő menne kicsit túrázni a környéken.
Na mondom, jó menjünk, nem adtam fel, de azért mondtam neki, ezt jó lett volna, ha előre mondod és úgy készülök. Jó elmentem, hátha ez csak kicsit sikerült rosszul. Utána mondja akkor együnk egy fagyit. Aztán el is mentünk, de nem egy fagyizóba, hanem egy boltba jégkrémért. Én mondtam nem kérek, üljünk le a fagyizóba, hát ő oda nem akar menni. Jó lesz a boltból pálcás jégkrém akkor is ragaszkodott ehhez. Gondoltam rá anyagi okok miatt, de a boltban annyit fizett mintha a fagyikért fizettünk volna.
Én mondtam éhes is lettem, mondtam együnk valamit, a mosdóba is kellett volna mennem. De úgy tett mint aki nem is hallotta. Én nem vártam hogy állja a költségeket, de ez úgy érzem nem egy randi, hanem egy semmi. Arra sem volt képes,hogy meghívjon mondjuk egy üdítőre. Eddig akikkel randiztam, mondta a férfi egy kávé vagy egy süteményre ülj be velem, és nem a padon ültem az utcán egy rossz ízű pálcikás jégkrémmel. És aztán ha mentünk legközelebb, megbeszéltük hogy akkor ezt így közösen fizetjük mondjuk.

21.
Ez már igaz, a kérdés az, hogy mikor merül fel az - hányadik randin vagy később - hogy nem mindent neki kell fizetni majd, örökön-örökké, mert "mindig is így volt", vagy mert "ez a férfi dolga".
Azért írtam korábban, hogy ez egy nagyon nehéz ügy. És már nincs előírt etikett amit követni lehetne, amit pedig mégis kellene sokak szerint, azt már nem lehet, mert a világ megváltozott.

Hát elég fura figurának tűnik nekem. Ez, hogy már a második randin ennyire nem figyel rád, nem sok jót sejtet szerintem.
Simán lehetett volna egy jó randit kihozni belőle, ha látta, hogy nem túrázásra készülél, ráadásul említetted az éttermet. Beülni enni valamit, utánna egy kis séta a környéken közben lehet egy fagyizónál leülni, és következő randira meglehet beszélni a túrázást.

Itt a 2.randiról van szó. Nálunk a 3. és 4. randit fizettem én de akkor sem egészen, mert a srác nem engedte. Azóta a férjem.
Egy pálcikás jégkrém se olcsóbb ám mint 1 gombóc fagyi főleg ha Magnumot vett pl tehát hagyjuk már ezt, itt nem a 600 ftról van szó hanem arról, hogy a pasi szimplán egy tahó. Marha nagy randi egy padon ülni... ha meg éppen megterhelő kifizetni 2ezrer ftot egy fagyira meg egy hotdogra akkor azt is meg lehet mondani és az kevésbé kínos, mint ez.
24.nem vettem rajta észre ez eddigeik alapján ezt, de nem is szidott senkit
Csupán annyit említett a legutolsóról, jó lehet nem illő kiirni, hogy nem tudja mi történt, de jól megvoltak szerinte, de a lány szakított vele.
Ebből utólag azt gondoltam, lehet ez miatt, ami nekem is volt 😀 és neki nem tűnt fel ez, hogy ez így nem lesz jó.

Kérdező, el kell hívjalak egy normális randira :)
#23 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!