Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez miféle randi?Csak ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miféle randi?Csak ennyit érek?Vagy ez milyen férfi? Mit gondoljak róla nem tudom.

Figyelt kérdés

Nem vagyok extra igényű, sőt nagyravágyó, nem tudom mit gondoljak erről. Megismerkedtem egy férfivel,2 találkozónk volt eddig, és legutóbb találkoztunk is a megadott helyen és időben.

Erre mondja nekem miért nem cipőben jöttem, mert ő menne kicsit túrázni a környéken.

Na mondom, jó menjünk, nem adtam fel, de azért mondtam neki, ezt jó lett volna, ha előre mondod és úgy készülök. Jó elmentem, hátha ez csak kicsit sikerült rosszul. Utána mondja akkor együnk egy fagyit. Aztán el is mentünk, de nem egy fagyizóba, hanem egy boltba jégkrémért. Én mondtam nem kérek, üljünk le a fagyizóba, hát ő oda nem akar menni. Jó lesz a boltból pálcás jégkrém akkor is ragaszkodott ehhez. Gondoltam rá anyagi okok miatt, de a boltban annyit fizett mintha a fagyikért fizettünk volna.

Én mondtam éhes is lettem, mondtam együnk valamit, a mosdóba is kellett volna mennem. De úgy tett mint aki nem is hallotta. Én nem vártam hogy állja a költségeket, de ez úgy érzem nem egy randi, hanem egy semmi. Arra sem volt képes,hogy meghívjon mondjuk egy üdítőre. Eddig akikkel randiztam, mondta a férfi egy kávé vagy egy süteményre ülj be velem, és nem a padon ültem az utcán egy rossz ízű pálcikás jégkrémmel. És aztán ha mentünk legközelebb, megbeszéltük hogy akkor ezt így közösen fizetjük mondjuk.

2021. jún. 13. 18:16
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem harmadik randira már ne menj el...
2021. jún. 13. 18:18
 2/47 anonim ***** válasza:
77%

A legtöbb étterem idétlen védettségi szarokat kér, ha beakarsz menni. Lehet neki még nincs. Bár ezt megmondhatta volna.

A másik lehetőség, hogy egészen egyszerűen nincs pénze és ezt nagyon szégyelli is. Szar érzés tud ám lenni úgy randizni menni, hogy már maga az utazás is súlyos kiadás, mert egészen egyszerűen nagyon kiszámolt "pénzzel" él az ember.

A harmadik, hogy simán csak bunkó.

Több lehetőség nem jut eszembe most.

2021. jún. 13. 18:18
 3/47 A kérdező kommentje:

Hát az autója tele tankkal volt.

Van kártyája is.

2021. jún. 13. 18:21
 4/47 anonim ***** válasza:
93%
Én egészen biztos, hogy nem mennék olyan emberrel harmadik randira, aki minden egyes kérésemet figyelmen kívül hagyja, és amikor azt mondom, éhes vagyok, üljünk be valahova, akkor úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna. Az ilyen párkapcsolatban sem lesz jobb. Ha csak az ő akarata számít, akkor legyen egyedül.
2021. jún. 13. 18:28
 5/47 A kérdező kommentje:

Vagy lehet túl szűkmarkú.

De ilyennel még nem találkoztam.

Viszont volt már tanár fiúm, na ő sem keresett sokat, és maga is lakott,de sokszor fizett nekem is, hiába mondtam az elején ok, de már egy idő után lehet sok lesz.

Vagy mit kéne tennem,már nem is tudom.

De ha meghív valahova akkor valamit kéne mutatni is, mert ez így nem valami megnyerő. És már másodjára ültem az utcán egy padon, ez normális? Én úgy érzem nem az.

2021. jún. 13. 18:29
 6/47 anonim ***** válasza:
88%

Nem normális ez az egész. Szerinted, ha randikon, amikor mindenki a legjobb arcàt igyekszik mutatni, neki ennyire telik, akkor később mi lesz?

És nem arról van szó, hogy fizesse a kajádat, de ha éhes a randipartnerem, akkor alap, hogy beülünk egy hotdogra vagy valamire. Ha én nem akarok enni, iszom egy vizet és annyi. De nem hagyom, hogy éhezzen csak mert én nem akarok kajàt venni. Meg nem teszek úgy, mintha nem is hallottam volna.

2021. jún. 13. 18:33
 7/47 A kérdező kommentje:

6: igen, ezt már én is gondoltam,ahogy írtad.

Mert én így tennék, ahogy írtad is, akkor iszok valamit, és kész. Magamból kiindulva, olyat nem tennék a másikkal, ami nekem kellemtlen lenne.

2021. jún. 13. 18:43
 8/47 anonim ***** válasza:
69%

5.

A pénz elég nagy tabunak számít a világban (egyes felmérések szerint még a szexnél is nagyobb tabu), így nehéz ezt jól eldönteni. Annyira egy vékony cérnaszálon egykerűkezés ez az egész "első randin ki fizessen" dolog, hogy kikellene rá találni valami elegáns harmadik utat.

Mert lehet, hogy a tanár mindent fizetett, de lehet ő ezért 1-2 napon a reggeli hiányát a vacsora kihagyásával pótolta.

Olyan ez, mint mikor a szülő odaadja az utolsó falatot a gyerekének, még akkor is, ha ő egész nap éhezni fog utána. Magyarország szegény ország, főleg a vidék.

2021. jún. 13. 18:46
 9/47 anonim ***** válasza:
77%

#8 incelnel incel, provokációnak provokáció, de szokás szerint férfi írta.

Ma nagyon aktívak vagytok. Rengeteg ilyen nyivákoló, jaj de kis buta és kihasználható és értéktelen nő vagyok szánalmakat írtok. A leggázabb az állítólagos anya aki alázatosan felmondja az incel baromságokat a saját értéktelenségéről 😂

2021. jún. 13. 18:47
 10/47 A kérdező kommentje:

8: tévedsz

Én nem az vagyok.

Sőt troll sem.

Meg férfigyülölő sem.

Tévedsz velem kapcsolatban.

És ide sem járok naponta, csak néha. És nem böngészgettem hogy ki írt ki ugyanilyet.

Szerintem a kiírásomban, nincs gyűlölet sem. És nem is gyűlölöm az ilyet.

Meg incel se vagyok, ilyen hülyeségekkel meg nem foglalkozok incel valaki vagy nem incel.

2021. jún. 13. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!