Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miféle randi?Csak ennyit érek?Vagy ez milyen férfi? Mit gondoljak róla nem tudom.
Nem vagyok extra igényű, sőt nagyravágyó, nem tudom mit gondoljak erről. Megismerkedtem egy férfivel,2 találkozónk volt eddig, és legutóbb találkoztunk is a megadott helyen és időben.
Erre mondja nekem miért nem cipőben jöttem, mert ő menne kicsit túrázni a környéken.
Na mondom, jó menjünk, nem adtam fel, de azért mondtam neki, ezt jó lett volna, ha előre mondod és úgy készülök. Jó elmentem, hátha ez csak kicsit sikerült rosszul. Utána mondja akkor együnk egy fagyit. Aztán el is mentünk, de nem egy fagyizóba, hanem egy boltba jégkrémért. Én mondtam nem kérek, üljünk le a fagyizóba, hát ő oda nem akar menni. Jó lesz a boltból pálcás jégkrém akkor is ragaszkodott ehhez. Gondoltam rá anyagi okok miatt, de a boltban annyit fizett mintha a fagyikért fizettünk volna.
Én mondtam éhes is lettem, mondtam együnk valamit, a mosdóba is kellett volna mennem. De úgy tett mint aki nem is hallotta. Én nem vártam hogy állja a költségeket, de ez úgy érzem nem egy randi, hanem egy semmi. Arra sem volt képes,hogy meghívjon mondjuk egy üdítőre. Eddig akikkel randiztam, mondta a férfi egy kávé vagy egy süteményre ülj be velem, és nem a padon ültem az utcán egy rossz ízű pálcikás jégkrémmel. És aztán ha mentünk legközelebb, megbeszéltük hogy akkor ezt így közösen fizetjük mondjuk.

31: na igen.
Nyaralás itt már nem lesz, de más sem.
Hát nézd, van, aki fizetné a nyaralást is, akinek van pénze. Van ilyen is, aki hozza viszi a nőt.
De ahogy írtad átlagfizetésnél azért ott,aki elvárja hogy ő neki semmibe ne kerüljön az durva.
De én nem nyaralásra gondoltam egyből, mert aki 900 ftra nem akar kiadni, majd akarja egy nyaralás felét állni?
Ha nincs rávaló, akkor nincs nyaralás. De akinek volna is mondjuk akár belföldön pár napra és arra is sajnálja, az ne akarjon nőt sem,se semmit. Van ilyen ismerősöm is, fiatal férfi, szerinte ennek nincs értelme🤯 és kérdezi miért ilyenek a nők?? Valjuk be azért, szerintem mindenki örülne ennek, ha valahova eltudna menni a párjával. Persze, az más ha nincs rávaló, mert nincs, de itt nem is erről van szó.
Ki fizessen meg ki nem...eddig úgy voltam, ha meghívtak és elsőre,akkor aférfi fizetett,sőt olyan is volt,aki sértésként vette, ha én felajánlottam 😀 szóval igazából olyan nyögvenyelősen megy ez a dolog, szó szerint nem mondhatom azt hogy eget rengető elményben lett volna részem. De lehet nálam van a hiba 💁🏼♀️😀 szóval,ahol én lakom sok jó hely van, sétálós meg ilyenek, és tökjó lehetne szerintem.

31-es, saját elmondásod alapján neked se volt kapcsolatod soha nem? Akkor mit okoskodsz és kötöd az ebet a karóhoz?
Ezek mind mind alap dolgok, amiket úgyis le kell tisztázni menet közben, hogy ki mit és hogyan képzel el. Mi is 2 hónapja voltunk együtt mikor bedobtam, menjünk nyaralni természetesen felesben fizetve.
Aki meg olyan hülye hogy fizeti egyedül a nyaralás főleg úgy hogy nem engedheti meg magának, az akkor meg is érdemli.

33.
De volt, kettő alkalommal is. Igaz ott olyan lányokkal "randiztam" akiket ez nem zavart. Csak akkor 20 évesként ez még működött, most viszont már nem.
De elég övön aluli dolog rögtön személyeskedni, ráadásul támadóan.
32.
A probléma pont ez, hogy "van akinek futja erre", és ha akivel randiztál nagyjából azt gondolja, hogy neked is "kellene, hogy fussa"? Mert mondjuk az elején tetteted, hogy minden rendben, nagyvonalú vagy - ami amúgy szép dolog - viszont eljön az idő amikor meg kell azt beszélni, hogy ez nem mehet így örökké. Hogyan szokták ezt felhozni? Mikortól állják együtt a költségeket? Hogyan érik el, hogy a mérleg mindkét oldalán azonosak legyenek a terhek - feltétlezve, hogy azonos fizetésük van?
Mondom, hogy ez a téma annyira tabu, hogy sokszor csak "kialakul valami". De ezt nagyon meg is lehet járni, mert ez kétélű dolog.

35.
Akkor ne értsd. A továbbiakban egyszerűen ugord ezt át.

Na azért ezen nem kellene összevesznetek.
Én megmondom őszintén örültem volna, ha eszünk valamit, vagy fagyit, vagy egy süteményt mondjuk, bármelyik megfelelt volna. Itt van terasz is, több hely van, szóval nem 6 emver tud kiülni és nincs hely, meg bent is lehet,akinek van kárytája, ez itt nálunk nem is volt vitatárgya, mert van akinél ez az, kijelenti oltva vagy ...fúj kösz nem, vagy nem vagy oltva, kösz nem. Ő elmondta neki van kártyája,de ez nem is lényeges.
És nem egy padon ülni az utcán egy 2.randin.
Számomra inkább kellemetlen volt, mert az első benyomás alapján,amit mutatott nem ez látszódott.
És egyedül lakik,van saját háza, szóval nem ezt vártam volna.
Sőt rajtunk kívül senki nem a padon ült, párok, hanem ettek ittak stb.
37: már erre is gondoltam
Csak nem mertem rákérdezni konkrétan.
De nem úgy láttam hogy szorongna, inkább laza volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!