Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 11 év nagy korkülömbségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év nagy korkülömbségnek számít egy párkapcsolatban? Gondolom egy férfinak imponáló ez a felállás.

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 15:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

:D röhejes vagy. Te kötöttél belém, én hozzá se szóltam a te szánalmas életedhez.

Nekem nem baj ha gyerek vagyok, legalább egy pörgős ember vagyok, nem egy ilyen házsártos nyanya mint te.

Amúgy igen örökké tart, most lesz az esküvőnk. Mi még képesek vagyunk hinni a szerelemben, szeretjük egymást.

Hol írtam, hogy csak emiatt büszke rám? Nyilván te egy csúnya nő lehetsz, hogy ennyire ezt vetted észre.

Szerintem próbálj kicsit magaddal foglalkozni, mert a stílusod faragatlan, bunkó vagy,és minden bizonnyal igénytelen,csúnya.

Tudod az idegeskedés öregít :) nem véletlen itt kötözködsz, üres az életed.

Szánalmat ébresztő a dolog, de biztos élőben muja vagy, ezért töltöd itt ki a haragod :D

2021. máj. 1. 19:58
 22/30 anonim ***** válasza:
34%

Házsártos nyanya :D

Édeském, hogy téged milyen gyorsan fognak csalni, dobni és ott állsz majd két gyerekkel a karodon.

Rettenet milyen butuska vagy :)

"Amúgy igen örökké tart, most lesz az esküvőnk. Mi még képesek vagyunk hinni a szerelemben, szeretjük egymást."🤣😂🤣🤣 Mintha egy öt éves beszélne a Mikulásról :D

Sajnos benézted sem öreg nyanya, sem csúnya nem vagyok, csak veled ellentétben agyilag érett :)

Nem csoda, hogy nincs mire büszkének lennie a párodnak, ész-karrier-olvasottság-műveltség híján :)

Tipikus óvodás tempó: júúj, csúnya néni . Szerinted egy értelmes felnőttet ezzel meg tudsz sérteni? Ennyit tudsz. Büszke is rád a párod :D

Élőben valószínűleg nyakonvernélek :) annyira muja vagyok. Te kis Hős utcai lakos

2021. máj. 1. 20:04
 23/30 anonim ***** válasza:

"Az irigység a hét fő bűn eggyike. Főleg nőkre jellemző. Mit irigyelsz a nőn? Atz hogy valaki megdugja?"

Idemásolom ám a leveleidet :D

2021. máj. 1. 20:48
 24/30 anonim ***** válasza:

Csak jelzem, nincs nő, akire ne lenne férfi jelentkező, szóval 😁

Tényleg csak irigykedni lehet ám

2021. máj. 1. 20:50
 25/30 anonim ***** válasza:

és folytatja :D

"AHA.

Irigy vagy a nőre, hogy jutorr neki fax, neked meg cicus."

Nem tudom milyen cicus jutott, de jó :D

2021. máj. 1. 20:51
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

#7 #8...Most egy pillanatra felderengett előttem már igencsak távoli gyermekkorom egy kedves emléke miszerint a fajtátok miatt sokan egy féltéglával indította némely kisgyerek a vára építését, "ti" pedig hisztiztetek törött lábbal. Ha még 66 évet élek sem fogom megérteni a meglepetségük okát...

Ölel titeket a 34 éves vőlegény. 🤭

2021. máj. 1. 21:52
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem 7-8-as vagyok, de komolyan :D

Most komolyan szólt az érett felnőtt párod, hogy gyere védd meg ? :D

Remélem hogy trollkodsz mert ez így tiszta szégyen :D

2021. máj. 1. 21:57
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Ráköttök egy random idegenre, amaz visszaszól és ti érzitek sértve magatokat? A szégyen a tiétek inkább.
2021. máj. 1. 22:01
 29/30 anonim ***** válasza:
De jött a párja és megvédte :D
2021. máj. 1. 22:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Huszonévesen még mindenki hisz az igaz szerelemben, és hát azt gondolja, hogy a többiek tudják rosszul...

Ne bántsátok egymást, rossz érzés olvasni.

2021. máj. 3. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!