Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 lakotars ok csaj, ok-jo pasi felallasban, szinglik 25 korul. Szerintetek lesz valami?
noi oldalrol mik a meglatasok?
en ferfi oldalrol nem rajongok az otletert, 1 eves szerzodes es jo, olcso hely.
mik a veszelyek?
Gondolom azt akarta megfogalmazni, hogy a csaj okesan nez ki, a pasi pedig okes-jo pasi.
Lakotarssal NEM SZABAD KEZDENI. Ne legyer ennyire idiota. Nem akarod kerulgetni, ha nem jon ossze. Elkoltozni pedig csak nem akarsz.
Nagyon kicsi az eselye annak, hogy ez mukodne. Meg akkor is megszivhatja mindkettotok, ha elore megbeszelitek, hogy csak szex es neha osszebujas.
Tedd fel magadnak a kerdest. Er neked a nehai szex annyit, hogy ha ugy alakul, akkor feladd miatta a beket es nyugalmat (na meg az alberletet)?
az a baj, hogy en olyan tipusu pasi vagyok hogy szeretek annyi not beparozni amennyit csak tudok....
ezt nyilvan nem mondanam neki meg...
viszont lattam a testbeszeden h kifejezetten szimpatizal velem, ugy, amit en mar jol ismerek...
azt is megfordult a fejemben, hogy az elozo csavo lakotars is pakolta
ott volt a tulaj is, es ilyesmiket mondott: nem kell aggodnunk h csak ugy feljon, mert elotte fel fog telefonalni, meg ezek a szovegek...
hat nem tudom ezeket a dolgokat kristalytisztan hova tenni...
a lakotars meg vegig bamult es mosolygott, en kerultem a tekintetet valamelyest, de folyamatosan ez jart a fejemben, meg hogy ugye nem jo otlet... szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!