Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai lány-magyar fiú vagy ázsiai fiú-magyar lány felállás a gyakoribb szerintetek?
Nem tudom, de egyszer voltam egy ázsiai lánnyal, sajnos azóta sem találtam senkit ismétlésre :)
Egyébként szerintem az itt élő ázsiaiak esetében egál lehet.
Szerintem ázsiai lány - magyar fiú, mert szerintem az ázsiai fiúk nem vonzóak annyira a magyar lányoknak. Mint a magyar fiúknak az ázsiai lányok.
Ahogy a fehér nőknek az afroamerikai férfiak sokkal vonzóbbak (szerintem), mint a fehér férfiaknak az afroamerikai nők. Nekem a fekete nők abszolút nem tetszenek míg a nőknek a fekete férfiak gyakran igen. (ez a véleményem, mert a tapasztalataimból ezt szűrtem le... ez van)
Szerintem az ázsiaiak és fehérek között ugyanilyen kapcsolat van, csak Férfi-nő cserével.
Ha két népcsoport együtt él, előbb utóbb lesz ilyen is, olyan is bőven.
Az mondjuk igaz, hogy a nők magas-erős-tehetős férfira vágynak, a férfiak pedig törékeny-gyengéd-szép lányokra. Ez pedig azt jelenti, hogy európai fiú - ázsiai lány esetben ez a kontraszt határozottan megvan, míg egy európai lánynak az ázsiai fiú előfordul, hogy befér a hóna alá. Ebből kifolyólag ritkábban fordul elő, hogy az utóbbiak egymásról álmodoznak.
Kulturális kölönbség? Kishazánkon belül is már olyan világnézeti, gondolkodásmódbeli (és generációs!) szakadékok vannak, hogy azokhoz képest egy másik ország már kutyafüle. Egyáltalán nem biztos, hogy saját kontinenseden találsz hamarább veled hasonlóan gondolkodó emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!