Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy amíg általános sulis meg középsulis voltam, addig sokkal erősebb és gyakoribb jeleket kaptam, ha tetszem egy lánynak, erre most felnőttként már csak a szemezéseket kapom buszon, esetleg facebook-on írnak rám lányok és kész?

Figyelt kérdés

Akkoriban olyan is volt, hogy a lány rám mászott általánosban és nem akart elengedni, a két lábával magához szorított vagy folyton tökön rúgott, szerelmes levelet is kaptam például, aztán középsuliban olyan volt, hogy lányok beszélték, hogy mondja el a lány nekem valamit, aztán rám bólintott, meg a lány kérdezte, hogy van-e barátnőm, piszkálta a tolltartómat is. Meg olyan is volt, hogy utcán sétálok és egy lány hátrafordul rám mosoolyog, aztán, mivel egy suliba jártam ezzel a lánnyal, amikor meglátott újra hátranézett, meg, ha jött a barátnője ő is mosolygott vagy jelzett annak a lánynak, hogy itt vagyok, látott engem stb. Meg volt olyan is, hogy egy lány odajött hozzám és kérte, hogy menjek vele és ott volt a barátnője, akinek tetszettem csak ő félénk volt és nem mert kezdeményezi, erzét hívott a barátnője engem. Most meg úgy érzem, hogy nem kapok elég jelet, bátorítást, mintha a lányok elszálltak volna és magasabb igényeik lennének, amibe én nem férek bele. A vicc, hogy a szemezéseket sem korombeli 18 feletti csajoktól kapom manapság, hanem többnyire ilyen 13-15 éves kislányoktól.

Most vagy az van, hogy felnőve a lányok már nem adnak elég erős jeleket, hogy tetszem nekik vagy az, hogy már nem is tetszem a lányoknak úgy, mint mondjuk 15 évesen?

2012. dec. 31. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán mert a lányoknak még tetszel, de most már ők is felnőtt módjára viselkednek veled?
2012. dec. 31. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért, Te a szemezésen és a rád íráson kívül mit vársz még egy nőtől? De most komolyan... Térdeljen le eléd és könyörögjön?
2012. dec. 31. 01:07
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem valami hasonlót szeretne...

:D

2012. dec. 31. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:
hát igen a középiskolás lányok... akkor még kaptam mindenféle perverz ajánlatokat amiért akkor nekem égett a pofám, most meg örülnék neki!
2012. dec. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!