Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítsam a kész tények elé?
Már nagyon rég óta beszélgetek egy 17-18 éves fiúval ...
Egymás "tanácsadói" vagyunk ...
Ezzel egy a probléma, hogy szebbnél szebb lányokról kéri ki a véleményem, hogy szerintem az milyen ... meg hogy hozzáillik-e ? ...
És Ő ezt nem tudja hogy ez nekem rosszul esik ...
De én sokkal többet érzek iránta mint barátság...
Megmondjam neki ?...
Kétségbe esett lány ...
Szerintem utalgass rá és lassan mond el neki az érzéseidet, még mielőtt össze jönne mással.
Ha ilyen jó köztetek a viszony, még több is kialakulhat köztetek, de ehhez lépni kell, különben csak neked lesz egyre rosszabb. Drukkolok! :)
ez ismerős...én pl egy pasinak dumáltam mindig jobbnál jobb pasikról meg képeket mutogattam neki róluk. Visszaolvastam valamelyik nap ezeket a beszélgetéseket és ááááá nagyon szégyeltem magam, hogy lehettem vele ilyen bunkó (tudtam hogy ő mit érez irántam)
hát szerintem mondj a csajokrol rossz véleményt és probáld valahogy tudtára adni hogy te többet érzel iránta ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!