Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Állítsam a kész tények elé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítsam a kész tények elé?

Figyelt kérdés

Már nagyon rég óta beszélgetek egy 17-18 éves fiúval ...

Egymás "tanácsadói" vagyunk ...

Ezzel egy a probléma, hogy szebbnél szebb lányokról kéri ki a véleményem, hogy szerintem az milyen ... meg hogy hozzáillik-e ? ...

És Ő ezt nem tudja hogy ez nekem rosszul esik ...

De én sokkal többet érzek iránta mint barátság...

Megmondjam neki ?...

Kétségbe esett lány ...

2012. ápr. 4. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem utalgass rá és lassan mond el neki az érzéseidet, még mielőtt össze jönne mással.

Ha ilyen jó köztetek a viszony, még több is kialakulhat köztetek, de ehhez lépni kell, különben csak neked lesz egyre rosszabb. Drukkolok! :)

2012. ápr. 4. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is előfordulhat, hogy összejöttök, majd nem sokkal később szakítotok... Ez is benne van a pakliban... és ha szakítotok, akkor viszont már nem lehettek olyan jó barátok, mint mos! Döntsd el, hogy ez megéri-e ?! 16L
2012. ápr. 4. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
most* bocsii :D
2012. ápr. 4. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Néma gyereknek...
2012. ápr. 4. 13:40
 5/10 anonim válasza:
Szerintem találj ki egy olyan játékot, hogy te is küldesz neki olyan pasikról képet, aki neked tetszik, ha már Ő is kérdezget téged a lányokról... Poénnak szánva kérdezd meg, hogy és rólad mit gondol? Ha ő visszakérdez, akkor elmondhatod, hogy neked Ő tetszik. És ha összejöttök, de aztán szakítotok, akkor sem biztos, hogy nem lesztek többé már barátok. Nekem az exem még most is nagyon jó barátom :)
2012. ápr. 4. 14:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Valahogy mindenképpen jelezd neki, hiszen ő nem tudja, hogy ez neked rosszul esik.
2012. ápr. 4. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, csak szólni kellene neki.
2012. ápr. 4. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

ez ismerős...én pl egy pasinak dumáltam mindig jobbnál jobb pasikról meg képeket mutogattam neki róluk. Visszaolvastam valamelyik nap ezeket a beszélgetéseket és ááááá nagyon szégyeltem magam, hogy lehettem vele ilyen bunkó (tudtam hogy ő mit érez irántam)

hát szerintem mondj a csajokrol rossz véleményt és probáld valahogy tudtára adni hogy te többet érzel iránta ;)

2012. ápr. 4. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Mondd el neki mit érzel,aztán vagy összejön vagy nem,de legalább bizonytalan nem leszek már.:)
2012. ápr. 4. 22:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Pl. Ha kérdezi h jó ez ez meg ez a csaj, mondd neki (pl hullámos szőke hajad van), hogy szerinted hozzá a hullámos szőke hajúak jobban illenek. 😛
2019. okt. 17. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!