Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kész végem elment a kedvem mindentől. Miért velem történik ilyen?!
1. Bnőm mondta hogy néhány fiúnak tetszem...ez nem baj de csak annyit mondanak h "Jó a segged" erre azt várják figyorogjak mint más csajok...engem zavar h csak 1 buta csajt látnak akinek tetszik h a seggéért bírják a pasik...
2 Van 1 fiú nemrég szakított bnőjével mert megcsalta....
már nem tudom mióta hogy isznyatosan belezúgtam gondoltam lehetne lehetőség h beszéljek vele...de ő is csak annyit mondott mikor ráírtam facebookon h "Jól nézel ki...szexi vagy" kész ennyi semmi más és már nem tudom hanyadjára hallom mástól....de hogy az a fiú is azt mondta...elment a kedvem mindentől bevonulok apácának...-.- miért gndolják ezt a fiúk hogy attól mert azt mondják így meg úgy jó csajvagy akk az ölükbe hullok(hullunk)....
miért ilyen "bunkók"? hgy tegyem túl magam a fiún ....am az meg rátett 1 lapáttal hogy visszament a bnőjéhez és vmelyik nap szinte direkt előttem csókolóztak :/
Érzelemmentes anális szex, seggbe öklözés, utána paprikás krumpli, majd jó sok sóletbab, háziasan elkészítve, ahogy a nagyi csinálta! Ez a 4 dolog gyógyít mindent.
74/F
Tehát, ha egy srác aki tetszik rád írja, hogy "jól nézel ki, szexi vagy" az olyannyira bunkó, hogy az életkedved is elmegy.
Mindig tanul az ember.
26/F
Bakker leestem a székről úgy röhögtem az elsőn!lolXD+mindNNN
válasz:Nem vagy apáca típus.Ne vonulj be apácának , de azért fetrengeni se kell ám avval a fiúval csak azért mert annyi telik ki az agyából(nem túl eredeti módon), hogy:Jó a segged.Majd jönnek még a tehetségesebb dumájúak is .Csak nyugi.
Kiscsibe vagy még és mire nagy szirti sas leszel (aki csak lecsap és már annyi is a pasiknak:)sokszor kell még arcra esned főleg ha még keresed is az arcra esésnek a válogatott módjait.
;)
Ha valóban jó a segged, ne várd azt hogy nem lesz róla szó. Jobban esne, ha azt mondanák, hogy tetszik az írásod? Most csak egy példát mondtam, ha netán facebookon cseteltek épp. Neked ilyenkor azt kellene kérdezni hogy "más nem tetszik bennem?" és jó sokat kell beszélgetni hogy alaposan megismerj valakit. Elsőre mindenki bunkónak tűnik.
26 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!