Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén: mennyire gyakori, hogy megsértődtök/megharagudtok egy pasira, ha valami nem úgy történik az első randin, ahogy ti akartátok?
Figyelt kérdés
Lányok, őszintén: mennyire gyakori, hogy megsértődtök/megharagudtok egy pasira, ha valami nem úgy történik az első randin, ahogy ti akartátok?2011. júl. 21. 15:02
1/6 anonim válasza:
Mit takar ez, hogy nem úgy történik valami?
Amúgy ezen felesleges megsértődni. Az első randi mindig egy kicsit zsákbamacska, nem lehet eltervezni, hogy mi hogyan történik, hiszen nem egy ember akarata számít, hanem kettőé, nem mindegy, milyen az adott szituáció, stb.
2/6 anonim válasza:
Az első randin nem szoktam megsértődni hisz azt se tudom igazából mire számítsak, max csalódott leszek, és nem találkozunk többet. MOndjuk ha arról van szó, hogy megbeszélünk időt, helyet, és késik na akkor biztos kiborulnék, hogy azért ezt mégse már...
3/6 napietus válasza:
attól függ, miről van szó. ha pl. megvárakoztat, bunkó stb. akkor az első randin piroslap. fogalmazz érthetően, írd le végre, mi történt azon a randin, mert így nem tudunk segíteni, akárhányszor írod ki máshogy megfogalmazva a kérdést.
4/6 A kérdező kommentje:
"nincs rám ideje" sosem találkozni.
Nyilvánvalóan megharagudott rám valamiért
2011. júl. 21. 23:38
5/6 napietus válasza:
és nem jut eszedbe semmi, ami nagyon gáz volt részedről? mert akkor az is lehet, hogy simán nem jössz be neki, csak ezt nem tudja hogyan elmondani.
6/6 anonim válasza:
Nekem egyszer történt ilyen.... de akkor nagyon megharagudtam rá. Olyan szinten béna volt, hogy otthagytam a fr@ncba :P .. de szerintem mai napig sem esett le neki, hogy miért hagytam ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!