Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az miért van, hogyha egy fiú nem vall szerelmet rögtön az első randin, akkor megharagudtok rá?
Lányok, az miért van, hogyha egy fiú nem vall szerelmet rögtön az első randin, akkor megharagudtok rá? Utólag derült ki, hogy az illető emiatt ment bele a randiba, de egyébként ennek semmi jelét nem adta. Sőt, ellenkezőlet...
köszönöm, 24F/24L
Én ilyenről még nem is hallottam. Inkább pont hogy túl korai már rögtön az első randin mondani.
szívesen, 28F
Nekem NEM tetszene, ha az első randin közölné velem, hogy szerelmes belém... nekem hiteltelennek tűnne, nem igazán hiszek abban, hogy egy randi után ilyen érzelmeket élhet át. Ahhoz jobban meg kell ismernie.
Más a helyzet, ha már régóta ismerjük egymást. Én pl. a mostani barátomat már majdnem egy éve ismertem közelebbről (baráti viszony, sok beszélgetés, találkozás) mielőtt összejöttünk, én már akkor is szerettem mikor elcsattant az első csók, és szerintem ő is engem.
És mégis, kb. 3 hónapja jártunk, mikor először mondtuk egymásnak, hogy "szeretlek"...
én is úgy gondolom, hogy első randin ilyet állítani nem reális...
akkor mondjon nekem ilyet egy pasi, ha komolyan is gondolja, én is csak akkor mondom neki.
25L
Sztem bőven elég lett volna ha lekapod... Am meg sokszor a fene sem érti a nőket, bár ezzel ők is így vannak sztem :D
Pedig mi legalább racionálisan szoktunk gondolkozni, kivéve amikor nem. A pasik egyszerű lények :P
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!