Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete lett kész a tetoválásom, és holnap találkozok egy csajjal a strandon, lányok ti mit gondoltok, nem néz hülyének majd? Kép feltöltve
Figyelt kérdés
Szóval crossozok már nagyon régóta és ezért hoztam azt a döntést,hogy magamra tetováltatom ezt a képet,végülis nem bántam meg,de nemtudom,hogy akivel lánnyal holnap találkozok ő nem fogja ezt furcsán nézni ..
szerintetek milyenre sikerült a tetkó,nem gáz kategóia ?
25/F
2012. aug. 29. 14:04
1/21 anonim válasza:
azokat a "kosz" nyomokat nem tudod lemosni? eléggé igénytelenül néz ki a hátad
2/21 anonim válasza:
Annyira nekem nem jön be ez a tetkó, de a csajnak, ha szimpi vagy, akkor ez nem fogja őt elijeszteni! :DD
19/L
3/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, mondjuk alapból egyik tetoválás se nagyon jön be. Azért gondolkozhattál volna ilyenekről mielőtt megcsináltad... ha meg nem bántad meg és neked tetszik akkor meg ne foglalkozz más véleményével
4/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki,nekem tetszik! De amúgy sem valószínű, hogy ha nincs odáig a tetoválásokért lekoptat. Ennyire csak nem prűd senki. :D Ha tetszesz neki akkor magasról tenni fog rá,hogy mivel pingál(tat)od ki a testedet. :'D 16/L
6/21 anonim válasza:
a hátadból úgy ítélem éheztetnek...
7/21 anonim válasza:
nem hiszem, hogy furcsán nézne elég jól néz ki az a tetkó és gondolom hogyha már magadra varrattad akkor elég nagy szerepet játszhat nálad a motocross és fontosabb mint más véleménye.:D
8/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem vagyok oda a tetkókért, de vannak igényes darabok is. Egy huszonéves embernek ez nem számít annak. Arról, hogy gáz-e akkor kellett volna gondolkodni amikor magadra varrattad.
23/N
9/21 anonim válasza:
16 éves lány ennek mi köze a prűdséghez?? fogalomzavarban vagy szerintem...-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!