Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 hete lett kész a tetoválásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete lett kész a tetoválásom, és holnap találkozok egy csajjal a strandon, lányok ti mit gondoltok, nem néz hülyének majd? Kép feltöltve

Figyelt kérdés

Szóval crossozok már nagyon régóta és ezért hoztam azt a döntést,hogy magamra tetováltatom ezt a képet,végülis nem bántam meg,de nemtudom,hogy akivel lánnyal holnap találkozok ő nem fogja ezt furcsán nézni ..

szerintetek milyenre sikerült a tetkó,nem gáz kategóia ?

25/F

[link]

2012. aug. 29. 14:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

fúúh kb. 14 éves srác hátán oké

bocsi de nem jön be

egy sima fehér plón egy ilyen lenyomat oké de így...

nekem sajna nem adja bocs

2012. aug. 29. 14:15
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Hát öcsém, ennyi erővel a kis vakondot is felvarrathattad volna! :D
2012. aug. 29. 14:20
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
A kérdező szerintem most veri a falba a fejét... :D
2012. aug. 29. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:

1 hete lett kész, mi? és 25 éves vagy?

Sm-en már 2011 december óta fent van ez a kép, és ez a hát inkább egy 18 évesé, mint 25-é, pont úgy, ahogy az Sm-es adatlapon van kitöltve

felesleges hazudoznod, nagyon unatkozhatsz

2012. aug. 29. 14:37
 15/21 Lilaturkiz ***** válasza:
hat...gaz ha a csaj csak a hatad nezi...de amugy lehethigy szerencses vagy es szep legalabb az arcod...
2012. aug. 29. 14:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha emiatt furcsán néz, akkor nem hozzád való. Neked ez fontos, számít és az életed része. Hát szebben is meglehetett volna csinálni, de nem vészes. :) Sok sikert holnapra!
2012. aug. 29. 14:53
 17/21 anonim ***** válasza:

ez az utolsó 2 ennyire értetlen, vagy nem lát a szemétől?

most írtam, 2-vel följebb, szerintem abból azért már észre lehet venni, hogy a kérdés kamu

2012. aug. 29. 15:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam...de nem semmi. :DD
2012. aug. 29. 15:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát, először is, a csaj nem a tetkóddal, hanem veled ismerkedik. Ha ez akadály volna neki...akkor az csak kifogás, és veled van baja!

De egyáltalán nem értem miért merült ez fel benned? Ugyan miért nézne hülyének?

A másik...nekem úgy tűnik, nem vagy elégedett. Egyszer majd én is szeretnék tetkót, de nem fog ilyen felmerülni bennem, hogy "gáz kategória" .

Így arra gondolok, nem tetszik az, amilyen módon megcsinálták a tetkót.

De ennek nincs köze a csajhoz....

2012. aug. 29. 15:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Zz a tetoválás amugy nekem nem jön be, de ha neked tetszik, akkor amikor csináltattad gondolhattál volna arra is, hogy "hülyének néznek-e" miatta. Mert ugye ha ez nem érdekelne akkor nem is tetted volna fel a kérdést.

Tehát ezért nem árt jól átgondolni mit varratsz magadra ugyanis az már le nem fog jönni.

2012. aug. 29. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!