Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete lett kész a tetoválásom, és holnap találkozok egy csajjal a strandon, lányok ti mit gondoltok, nem néz hülyének majd? Kép feltöltve
Szóval crossozok már nagyon régóta és ezért hoztam azt a döntést,hogy magamra tetováltatom ezt a képet,végülis nem bántam meg,de nemtudom,hogy akivel lánnyal holnap találkozok ő nem fogja ezt furcsán nézni ..
szerintetek milyenre sikerült a tetkó,nem gáz kategóia ?
25/F
fúúh kb. 14 éves srác hátán oké
bocsi de nem jön be
egy sima fehér plón egy ilyen lenyomat oké de így...
nekem sajna nem adja bocs
1 hete lett kész, mi? és 25 éves vagy?
Sm-en már 2011 december óta fent van ez a kép, és ez a hát inkább egy 18 évesé, mint 25-é, pont úgy, ahogy az Sm-es adatlapon van kitöltve
felesleges hazudoznod, nagyon unatkozhatsz
ez az utolsó 2 ennyire értetlen, vagy nem lát a szemétől?
most írtam, 2-vel följebb, szerintem abból azért már észre lehet venni, hogy a kérdés kamu
Hát, először is, a csaj nem a tetkóddal, hanem veled ismerkedik. Ha ez akadály volna neki...akkor az csak kifogás, és veled van baja!
De egyáltalán nem értem miért merült ez fel benned? Ugyan miért nézne hülyének?
A másik...nekem úgy tűnik, nem vagy elégedett. Egyszer majd én is szeretnék tetkót, de nem fog ilyen felmerülni bennem, hogy "gáz kategória" .
Így arra gondolok, nem tetszik az, amilyen módon megcsinálták a tetkót.
De ennek nincs köze a csajhoz....
Zz a tetoválás amugy nekem nem jön be, de ha neked tetszik, akkor amikor csináltattad gondolhattál volna arra is, hogy "hülyének néznek-e" miatta. Mert ugye ha ez nem érdekelne akkor nem is tetted volna fel a kérdést.
Tehát ezért nem árt jól átgondolni mit varratsz magadra ugyanis az már le nem fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!