Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemtom, tök kész vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtom, tök kész vagyok, semmihez sincs kedvem, valaki segít?

Figyelt kérdés
Nemtom,tök kész vagyok,semmihez sincs kedvem...állítólag jóképű okos humoros bla bla bla srác vagyok...ehhez képest eddig 3szor zúgtam bele lányba,mind elutasított...Most már elment a kedvem az egésztől,de egyben meg is jött...vagy hát nemtom,eljutottam oda h szarok mindenkire...Úgy érzem magam mint 1 5ftos ami csak hever a villamossineken,és a villamlos újra meg újra átmegy rajta de az 5ftost nemnyomjaszéét:((((((((((

#szerelem #villamos #tökkészvagyok
2012. okt. 10. 08:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Legyen már benned tartás, na! Szedjél vitamint!
2012. okt. 10. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
rajtad orvos segíthet csak.
2012. okt. 10. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne add fel, tudom hogy nehéz de ha feladod sem lesz jobb. Vagy csak simán flörtölgess de próbálj nem olyan közel kerülni a csajhoz hogy bele is zúgj.
2012. okt. 10. 08:53
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem orvos,mindent teljesen reálisan látok. Csak egyszerűen hihetelen h létezik ilyen,h minden balul sül el...Mit lehet ilyenkor tenni? Igazából képes vagyok bármire,vesztenivalóm nincsen.
2012. okt. 10. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

- mosby hajlam

+ pici stinson hajlam

2012. okt. 10. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs veszítenivalód? Az tök jó, mert most vagy a legjobb helyzetben! Tök komolyan mondom, ráadásul tapasztalatból. Nekem is volt már több olyan periódus az életemben (és szerintem amúgy mindenkinek van ilyenje), amikor minden sz.r, minden rossz, semmi se jó, zsinórban jönnek a balul elsült dolgok. Na a lényeg, hogy rájöttem: ha már nincs mit veszítenem, mert már mindent elveszítettem, akkor az összes lehetőség az enyém! Hiszen már nincs mit elveszíteni, ergo azt csinálok, amit csak akarok. :D

Elsősorban hagyd el az önsajnálatot, és kezdj bele valami új dologba! Nem feltétlenül új hobbi, bár az sem rossz, de egy új szemlélet, egy új gondolkodásmód... gondolkodj el a saját hibáidon, és igyekezz kiküszöbölni őket. Keress új barátokat. Kezdj el naplót írni. Mindegy mi, csak valami új legyen, amivel értelmet adsz a múltban történt rossz dolgoknak.

2012. okt. 10. 09:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó neked, én most érzem először,m hogy egyáltalán talán van esélyem egy lánynál.
2012. okt. 10. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyen metaforakkal teli szerelmes leveleket küldjel es biztosan ... sinen leszel.

(*Napszemüveg fel: Oh Yeah!)

2012. okt. 10. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Sportolj, ha eddig nem tetted. Neveld magad pici önsanyargatásra, meghálálja a szervezeted, mert lesz tartásod, és kemény csávó leszel. Mert amíg az ember szomorkodik meg azon töpreng, hogy minek van egyáltalán, addig a kis gci zsírpárnák alattomosan megtelepednek szépen csendben. Aztán a szomorkodó ember arra lesz figyelmes, hopp már kövér is újabban. pl futás közben nagyon jókat lehet gondolkodni és érdekes módon (gondolom mivel sok oxygénhez jut az agy)teljesen normálisan fogod látni magadat és a világot tőle. Arról nem is beszélve, hogy jogos önbizalmat okoz és nem illegális és nem szintetikus.
2012. okt. 10. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!