Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtom, tök kész vagyok, semmihez sincs kedvem, valaki segít?
- mosby hajlam
+ pici stinson hajlam
Nincs veszítenivalód? Az tök jó, mert most vagy a legjobb helyzetben! Tök komolyan mondom, ráadásul tapasztalatból. Nekem is volt már több olyan periódus az életemben (és szerintem amúgy mindenkinek van ilyenje), amikor minden sz.r, minden rossz, semmi se jó, zsinórban jönnek a balul elsült dolgok. Na a lényeg, hogy rájöttem: ha már nincs mit veszítenem, mert már mindent elveszítettem, akkor az összes lehetőség az enyém! Hiszen már nincs mit elveszíteni, ergo azt csinálok, amit csak akarok. :D
Elsősorban hagyd el az önsajnálatot, és kezdj bele valami új dologba! Nem feltétlenül új hobbi, bár az sem rossz, de egy új szemlélet, egy új gondolkodásmód... gondolkodj el a saját hibáidon, és igyekezz kiküszöbölni őket. Keress új barátokat. Kezdj el naplót írni. Mindegy mi, csak valami új legyen, amivel értelmet adsz a múltban történt rossz dolgoknak.
Ilyen metaforakkal teli szerelmes leveleket küldjel es biztosan ... sinen leszel.
(*Napszemüveg fel: Oh Yeah!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!