Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év nagy korkülömbségnek számít egy párkapcsolatban? Gondolom egy férfinak imponáló ez a felállás.
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 15:29
1/30 anonim válasza:
Konkrét életkorok? Mert nem mindegy.
2/30 anonim válasza:
Nem számít nagynak. A legtöbb férfinek megszokott.
3/30 anonim válasza:
Mitől imponáló? Én 42 vagyok, általában 4-5 évvel fiatalabb a férfi. Nem volt még nehezményezés, hogy én lennék az idősebb, sőt szerintem ez valamiért izgatja a fantáziájukat
4/30 anonim válasza:
5/30 anonim válasza:
Csak akkor imponal ha a no fiatalabb de inkabb 15 evvel nem 10 el
6/30 anonim válasza:
Mi így vagyunk, én 23, ő 34. Nyilván imponál neki hogy szép fiatal barátnője van, de ez tök jó, én meg szeretem hogy büszke rám.
Minden téren tökéletesen klappolunk, most fogunk összeházasodni :)
Nyilván megkaptuk a kritikákat, de most életünkben először van boldog kapcsolatunk a többi szar után, úgyhogy kit érdekel :D
7/30 anonim válasza:
Hát 6-os, ha szerinted a párodnak azért kellesz, mert az imponál neki, hogy fiatalabb vagy és agyban mint egy 12 éves, gratulálok :D
Majd leszel te is harmincas, negyvenes és ku.rva szar lesz, hogy úgy gondolod, hogy ott már egy nő öreg.
8/30 anonim válasza:
6# Ennyire büszke a párod? Szuper, sokat érhetsz :D
9/30 anonim válasza:
7-8. Fú, az álszentség azért látom kisujjból jön már gondolkodás nélkül.
10/30 anonim válasza:
Hihi, gondoltam hogy mennyi irigy ember lesz :P nagyon vicces ahogy próbáltok mással kötekedni, mert nektek nem jutott semmi jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!