Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 11 év nagy korkülömbségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

11 év nagy korkülömbségnek számít egy párkapcsolatban? Gondolom egy férfinak imponáló ez a felállás.

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 15:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%

Álszentség... te tényleg vagy már 23? Még a szó jelentésével sem vagy tisztában :D

Irigy, ó csórikám, veled ellentétben, nekem a pasim fiatalabb. De te :D mire 33 leszel lesz egy 44 éves pacákod. Hú de irigyelünk, :D

ezt te se gondolod komolyan

2021. máj. 1. 18:11
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

"Gondoltam mennyi irigy ember lesz" :D

Hát el is hisszük, hogy ezt hiszed, lévén ilyen szinten tengődsz :D

Mi másért is röhögnének körbe. Csak irigykedés :)

2021. máj. 1. 18:13
 13/30 anonim ***** válasza:
19%

11. Összekevertél minket. Én nem a 6-os válaszoló vagyok (a 9-esként mondom ezt) hanem valaki más.

Az álszentséget arra írtam, hogy a lelke mélyén kicsit mindenki örül, ha olyan párja van, akinek ilyen-olyan tulajdonsága imponál neki, vagy olyan, hogy mások előtt is "meg lehet jelenni" vele, mások is irigylik őt a párjáért.

2021. máj. 1. 18:22
 14/30 anonim ***** válasza:
23%

11. "mire 33 leszel lesz egy 44 éves pacákod"

Engem most 27 évesen is 21-23 évesnek szoktak nézni külsőre. Miért ne tarthatná valaki jól magát idősebb korában is, ha amúgy jóképű, igényes, nem hízik el, sportol, figyel az egészségére, ad magára?

2021. máj. 1. 18:24
 15/30 anonim ***** válasza:
46%
Az én párom is 10 évvel idősebb, de fel sem merült soha, hogy ez probléma lenne. A kapcsolatunkban egyenlő felek vagyunk, valahogy nem szoktunk azon kattogni, hogy hűha ő most 10 évvel idősebb :D És szerintem amúgy se számít a korkülönbség ésszerű kereteken belül. Ismerek nem egy olyan nálam 10 évvel idősebb férfit, aki agyilag egy gyerek. És volt két évvel fiatalabb barátom is, aki nagyon érett volt(nem a korkülönbség miatt mentünk szét).
2021. máj. 1. 18:29
 16/30 anonim ***** válasza:

" "meg lehet jelenni" vele, mások is irigylik őt a párjáért."

Mi másért irigyelnék...

Persze párt úgy választunk, , hogy a moziban ne üljenek odébb mellőlünk az emberek 🙄

2021. máj. 1. 19:01
 17/30 anonim ***** válasza:
58%
Azon mi lepontozni való volt, hogy azt mondtam nem minden 44 éves férfi ronda öreg vén szar?
2021. máj. 1. 19:46
 18/30 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó: ne is figyelj rájuk, ezek a nők ilyen megkeseredett, rosszindulatú emberek. Amúgy azon a logikán,hogy engem elhagyhatnak ha idősebb leszek, azt nem, akinek a pasija fiatalabb? :D csak mert elárulom hogy annak aki ezt írta,ilyen mentalitással + még öregen a kutyának nem fogsz kelleni :))
2021. máj. 1. 19:48
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az, hogy idősebb kort írtál. Majd 44 évesen nem fogod idősnek gondolni. Nem tudom. Én negyven felett vagyok, és nőként pont jól vagyok, jó korban :)

De nem én pontoztalak le

2021. máj. 1. 19:49
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

+ még öregen a kutyának nem fogsz kelleni

Folyamatosan égeted magad kiscsillag.

Írod megkeseredett aki lepontozza utána meg hozzáteszed de nő nem kell majd öregen.

Te szerinted kinek fogsz kelleni? Tipikus agyatlan hülyegyerek mentalitás, hogy azt hiszi most van palija majd kitart élete végéig :) Na pont az ilyeneket csalják.

Tudod, akikre büszke a párjuk? :D Pár év és már ennyit sem tudsz felmutatni, szóval szerintem kezdj el szülni :)

2021. máj. 1. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!