Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 év nagy korkülömbségnek számít egy párkapcsolatban? Gondolom egy férfinak imponáló ez a felállás.
Álszentség... te tényleg vagy már 23? Még a szó jelentésével sem vagy tisztában :D
Irigy, ó csórikám, veled ellentétben, nekem a pasim fiatalabb. De te :D mire 33 leszel lesz egy 44 éves pacákod. Hú de irigyelünk, :D
ezt te se gondolod komolyan
"Gondoltam mennyi irigy ember lesz" :D
Hát el is hisszük, hogy ezt hiszed, lévén ilyen szinten tengődsz :D
Mi másért is röhögnének körbe. Csak irigykedés :)
11. Összekevertél minket. Én nem a 6-os válaszoló vagyok (a 9-esként mondom ezt) hanem valaki más.
Az álszentséget arra írtam, hogy a lelke mélyén kicsit mindenki örül, ha olyan párja van, akinek ilyen-olyan tulajdonsága imponál neki, vagy olyan, hogy mások előtt is "meg lehet jelenni" vele, mások is irigylik őt a párjáért.
11. "mire 33 leszel lesz egy 44 éves pacákod"
Engem most 27 évesen is 21-23 évesnek szoktak nézni külsőre. Miért ne tarthatná valaki jól magát idősebb korában is, ha amúgy jóképű, igényes, nem hízik el, sportol, figyel az egészségére, ad magára?
" "meg lehet jelenni" vele, mások is irigylik őt a párjáért."
Mi másért irigyelnék...
Persze párt úgy választunk, , hogy a moziban ne üljenek odébb mellőlünk az emberek 🙄
Szerintem pont az, hogy idősebb kort írtál. Majd 44 évesen nem fogod idősnek gondolni. Nem tudom. Én negyven felett vagyok, és nőként pont jól vagyok, jó korban :)
De nem én pontoztalak le
+ még öregen a kutyának nem fogsz kelleni
Folyamatosan égeted magad kiscsillag.
Írod megkeseredett aki lepontozza utána meg hozzáteszed de nő nem kell majd öregen.
Te szerinted kinek fogsz kelleni? Tipikus agyatlan hülyegyerek mentalitás, hogy azt hiszi most van palija majd kitart élete végéig :) Na pont az ilyeneket csalják.
Tudod, akikre büszke a párjuk? :D Pár év és már ennyit sem tudsz felmutatni, szóval szerintem kezdj el szülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!