Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izmosabb vagyok a férfinél, aki randira hívott. Szerintetek ha az összhang megvan túl lendülhetek ezen? Titeket zavarna egy ilyen felállás?
Az a kérdés, hogy mennyire akarod ráeröltetni az életmódodat, vagy elfogadod olyannak amilyen.
Azt, hogy Ő egy másik ember, saját önképpel, saját életmóddal.
Lehet szerencséd lesz és veled megy sportolni, de én erre azért nem építenék.
Téged se az eszedért fognak szeretni!
Ha nem jönne be a külsőd neki, akkor nem is kezdett volna el veled ismerkedni! Logikus, nem?
Szóval ne parázz már pitiáner dolgokon, kérlek!
Köszönöm a válaszokat!
Saját tapasztalatokra értettem, hogy hasonló helyzetben aki már volt esetleg, annak hogyan alakultak a dolgok.
A melled legyen nagyobb mint a férfinak.
Eszed az nem lesz több
nekem is kockásabb a hasam, mint a férjemnek. a combom is definiáltabb.
tudomásul vettem, hogy őt nem érdekli az edzés meg a kaja. ő is tudomásul vette, hogy engem meg igen.
nekem annyi a fontos, hogy _férfias_ legyen a megjelenése (arcszőr, magasság, testarányok, stb.). és az, nagyon is:)
Bocsi, de ez miért kéne, hogy probléma legyen?
Vagy inkább azt mondom: akinél ilyenen bukik egy párkapcsolat, azzal eleve jobb is, ha nem alakul semmi.
Konkretan attol parazol, hogy megijed, mert izmosabb vagy nala? Egyreszt nem fog, masreszt ha van benne egy kis kurazsi, akkor ezen viszonylag hamar tud valtoztatni. Engem nem zavarna, de nagyon inspiralna, hogy nehogy mar a csajom izmosabb legyen nalam. Igy kell felfogni, legfeljebb lesz egy par felesleges randid. Inkabb az akerdes, hogy te el tudod-e majd fogadni, hogy lusta megmozdulni? Ha neked nem problema, akkor hajra.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!