Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nő átlagos pasi felállás természetellenes?
Miért tűnik úgy, hogy másokat nagyon zavar ha ilyet látnak és igyekeznek elrontani az egészet, összeugrasztani a párt?
Nekem is volt egy ilyen barátnőm és a barátnői nagyon igyekeztek “segíteni” neki felébredni, hogy jobbat érdemel. Érdekes nekem sosem fordult meg ilyesmi a fejemben, hogy az természetellenes lenne, és mindig úgy voltam vele, hogy azért vagyunk együtt mert szeretjük egymást és a szex is jó volt.
De ez valóban természetellenes volt vagy csupán az emberi gonoszságnak köszönhető, hogy összeugrasztottal minket?
Két értelmes embert nem lehet összeugrasztani akaratuk ellenére.
Ahhoz valami komoly hiányosság kell. Ha nekem valaki belebeszél a kapcsolatomba, leállítom. Mert felnőtt vagyok. Ott más volt a gond, nem az, hogy te szerinted átlagos vagy.
1
Akkor mi volt a gond? Nagyon sokáig nagyon erős kötődés volt, amíg színre nem léptek a barátnők. Ezt mivel magyarázod?
Egyébként a kérdésem az volt, hogy ez mennyire természetellenes? Illetve az emberek ezt mennyire nézik jó szemmel.
Látom megpróbálod ránk hárítani a felelősséget. Igen sajnos nem voltunk biorobotok akik teljesen figyelmen kívül képesek hagyni a környezetüket. Vagyis ez esetben ő nem volt biorobot. De nem őt hibáztatom, mert elég érzékeny és gyengécske kis személyiség, de hatalmas szívvel. Pont ezért szerettem. De a barátnők pont ezt használták ki.
Nekem egy kevésbé vonzó férfi tetszik, állítása szerint ő ronda, az én szememben viszont szép.
Engem nem érdekelne mások véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!