Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu Facebookot adott meg ismerkedési célból? Mi lehet az oka, ha ilyet ad meg?
Ne vonj le feltétlenül bizalmatlanságot ebből.
Lehet olyasvalaki, akinek egész életében bizalmával visszaéltek és sokszor fizetett rá arra, hogy kiadta magát, ezért lehet esetleg két profilja.
Persze lehetséges az is, hogy nem tisztességesek a szándékai, de a fentiek is előfordulhatnak, hogy pl. egyszerűen fél nyitni, annyi sérülés érte a múltban.
Lehet nem mer telefonálni, mert pl. annyira zárkózott.
Ez sem feltétlenül bizonyítja azt, hogy kamu vagy szórakozó.
A majdani élőbeni találkozáskor kiderül majd.
Egyébként én vagy 8 éve regisztráltam Facebgook-ra, akkor feltöltöttem egy képet, azóta is az van fent és sose postoltam, nem osztottam meg semmit sem, ez az egész közösségioldalasdi nem vonz.
Messenger-en szeretek chat-elni, ismerősöket csak ott érem el, ezért döntöttem a regisztráció mellett. Simán Messenger-rel egy ideig (tán fél évig) lehetett csak regisztrálni, előtte is meg utána is Fb fiókot követeltek regisztrálni Messenger-hez is.
#9 gratulálok a szép családi életéhez.
Gondolom egy utcában nőtték de a férjeddel, azért nem kellett se face, se telefonszám.
Nem mindenkinek megy ez ilyen egyszerűen.
Ha ismerkedés kor egy kamu profilt ad meg valaki, azért csak gáz.
Mivel jópár éve regisztráltam és sose osztottam meg semmit, profilkép is akkori, ezért "az én profilom is kamunak tűnne ezesetben".
Azt kellene tőle megkérdezni, hogy személyes találkozót miképp gondolja, ha webkamerázni sem szeretne, empatikusan meg kellene érdeklődni: mitől tart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!