Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu Facebookot adott meg ismerkedési célból? Mi lehet az oka, ha ilyet ad meg?
19-es, remélem nem reklámozod, hogy milyen jó emberismerő vagy, mert folyamatosan hülyeségeket állítasz rólam. A férjemet 25 éves koromban ismertem meg, közös hobbink volt, aminek folytán heti kétszer találkoztunk, utána pedig a csapattal gyakran elmentünk beszélgetni. Aztán pár hónap barátkozás után elhívott randizni. Eddig a pontig nem kellett se face, se telefonszám. Utána számot cseréltünk, mivel nem vadidegenek voltunk már akkor, több hónapos ismeretséggel a hátunk mögött.
Kérdező, ez a hapsi viszont valóban elég furcsán viselkedik, ha semmiképp nem akar még egy videohívást se megejteni. Több mint valószínű, hogy nem éri meg a vesződséget.
#24, továbbra is csak gratulálni tudok ehhez a szép családhoz,ha hülyeségnek is tartod.
Lehet te hallottál már arról, hogy a párkapcsolatok általában nem így jönnek létre.
Az sem, ami a kérdésben szerepel.
Szóval itt sok haszna nincs a te példádnak.
26-os te kötöttél belém még az elején, jóhogy megvédem magam egy beszólogatós bunkótól, aki ok nélkül sérteget. Nem is írtam volna ide az első válaszom után semmit, ami nem tartozik a kérdéshez, de úgy látszik te nem tudsz leszállni rólam.
És képzeld, érdekes módon az én környezetemben nem az interneten kezdődött senki kapcsolata, hanem az enyémhez hasonló módon, élőben, ismeretség útján. (És mielőtt még ebbe is belekötnél, nem falun vagy kisvárosban lakom, hanem megyeszékhelyen.) Szóval én egyáltalán nem azt látom, hogy a párkapcsolatok általában az interneten kezdődnek, épp ellenkezőleg.
Talán fogadd el, hogy nem mindenki úgy tapasztalja meg a világot mint te.
Ha további kötekedős válaszaid is vannak, inkább írj privátot, és folytassuk ott.
Kédező! Bocs az offokért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!