Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tinikorodban a suliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinikorodban a suliban megtettek lúzernek, kiközösítettek akkor utána hogyan légy magabiztos és tudj ismerkedni nőkkel, egészséges párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés

Mission impossible?

A legtöbb ürge tinikorában építi ki az önbizalmát bandázással , csajozásokkal és az kitart öreg koraig.

De akinek ezt nem engedték annak milyen opciói lehetnek? Persze eljátszhatja, hogy magabiztos egy ideig de a ő úgyis kiszimatol mindent.

ma 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik.
ma 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Személyes tapasztalat. Gyenge, érzékeny gyerekből gyúrással és küzdősporttal alfa lettem. Hatalmas változás volt, évek munkája de mindenki meglepődött mikor észrevette, hogy ki voltam és ki vagyok most. Akkor jöttem rá mikor a top nők jöttek oda hozzám maguktól, pedig a csajozás eszemben sem volt, csak csináltam a dolgomat.
ma 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

A legnagyobb hülyeség hogy a tinikor az élet egyetlen mozgatórugója. Az emberek többségének az élet a gimi után kezdődik. Teljesen mindennapos dolog, hogy azok akik gyerekként még nem nagyon csináltak semmit, az egyetemen kezdenek belejönni az életbe.

Nőj fel, és akkor minden rendben lesz.

ma 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Ilyen voltam. Túl komoly, és koraérett voltam, és nem érdekeltek a hülye diszkók, pia, cigi, és hasonlók, e miatt mindig céltábla voltam.

Nekem az segített, hogy összejöttem a tanárnőmmel utolsó évre.

ma 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

"akinek ezt nem engedték annak milyen opciói lehetnek"

Kik nem engedték?

Látni és látszani kell. Felnőtt ember kezdeményez és megmutatja magát. Aki észreveszi, azzal érdemes lehet beszélgetni, persze ha neki is tetszik az illető.

ma 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
ma 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!