Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges kapcsolat ez ?
Van egy párom akivel együtt élek és az ő másodikos kislányával . Teljesen jól megvagyunk mindaddig amíg esetleg a telefonomban nézek olyan videót amiben egy nő beszél vagy egy nő jelenik meg a és már kezdi csinálni a fesztivált hogy minek nézel ilyen nőket holott csak atlagos tartalmakat nézek ahol néha nők is gyártanak videót nem csak férfiak. Vagy van hogy féltékenykedik ok nélkül társaságban például hogy túl közel kerül hozzám egy nő aki mondjuk ismerős családbarát stb . Vagy ha a munkahelyemen vannak nők is akkor már elkezd megjegyzéseket tenni hogy jó lenne ha nem megy közel hozzám egy se meg ilyenek, ha esetleg később érek haza egy fél órával akkor már számon kér hogy hol voltam idáig, még akkor is ha mondom hogy elmegyek munkából még vásárolni valamit. Ami a legjobban kiakaszt az hogy ha nem vagyunk együtt mert dolgozunk akkor elvárja hogy két három óránként legalább küldjek egy szívecskét vagy írjak valamit számomra ez olyan minthogyha állandóan be kéne csekkolni ha eltelik három-négy öt óra úgy hogy nem írtam nem hívtam akkor már megy a lelki terror. Értem én hogyha szeretünk valakit akkor foglalkozunk vele de ez már túlzás úgy érzem sokszor miért nem lehet úgy tölteni a napot hogy otthon megbeszéljük hogy mi volt aznap és max egyszer kétszer beszélünk nem két-három óránként becsekkolni kötelező jelleggel.
Velem van a baj vagy ok jogosan érzem azt hogy egy kicsit ki akar sajátítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!