Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu Facebookot adott meg ismerkedési célból? Mi lehet az oka, ha ilyet ad meg?
Figyelt kérdés
Egy profilképe van, ami 2019. novemberi. 2 vén nyanya like. Pedig egy elég helyes pasi. Háttérkép nincs. Az üzenőfalán semmi nincs kinn. Ismerősök nem látszanak. És most változóan ír. Van, hogy minden nap, de van, hogy 3-4 nap kihagyással.2021. márc. 20. 22:01
1/27 anonim válasza:
Szerintem ne eröltesd a dolgot, ezer oka lehet (pl.: van barátnője, és nem akarja hogy lásd), de egy pozitívra sem tudok gondolni. Nincs olyan ember, akinek me lenne rendes profilja.
2/27 anonim válasza:
Nézd meg a profil link címét is, mert azt nem szokták megváltoztatni figyelmetlenségből és árulkodó tud lenni.
5/27 anonim válasza:
Tök mindegy mi az oka, aki az elejétől kezdve nem őszinte azzal nem érdemes foglalkozni.
6/27 anonim válasza:
Az én profilom is hasonló, mert csak a külső nyomás miatt van facebookom, az ismerőseim-rokonaim tudják, hogy nem használom semmire, csak van, mert rinyáltak, hogy legyen. Se személyes adat se semmi nincs, ha más bejelöl egy fotón, szólok neki, hogy szedjen le. A profilképemen nem látszik a teljes arcom. Simán kamuprofilnak tűnik, de nem az. Lehet, hogy a csávó se egy facebook függő és nem is akar az lenni. Nem kell mindjárt rosszra gondolni. Én is van, hogy több napos kihagyás után válaszolok messengeren. Aki fontos és hamar el akar érni, az tudja a telefonszámomat, ott hív, vagy viberen. Nem mindenkinek a facebook körül forog az élete.
7/27 anonim válasza:
6-os, de te akkor gondolom nem a Facebook elérhetőségedet adnád meg, ha valakivel ismerkedni kezdenél
8/27 anonim válasza:
Hatos vagyok. Ha azt kéri, akkor azt adom meg. Manapság kb mindenki facebookot kér, nem telefonszámot. (azt meg amúgy se adnám meg idegeneknek, ha van más útja a kapcsolattartásnak. Kicsit bizalmatlan vagyok, ha személyes adatot kell kiadni :) )
Azért én előtte szólni szoktam, hogy ne lepődjön meg, de a facebookom kihalt, mint a sivatag, mert nem használom akkora intenzitással, mint a többség.
9/27 anonim válasza:
Szerintem kamu, vagy paradoid, mint a #8.
Egyik se alkalmas párkapcsolatra.
10/27 anonim válasza:
Köszi kilences, de férjnél vagyok, és az első babánkat várom. A párkapcsolatom több, mint jól működik. A megismerkedésünkkor semmiféle hátrányt nem jelentett, hogy úgy kezelem a személyes adataimat és a közösségi oldalaimat, ahogy. Nem paranoid vagyok, csak tudom a különbséget a magánszféra és a nyilvànos szféra között, ahogy sokan màsok is rajtam kívül. Számomra sokkal furcsàbb viselkedés az, hogy egyesek a magánéletüket internetes nagyközönség előtt élik, dehát kinek mi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!