Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogat de sosem hív el randizni?
Január óta azaz lassan 3 hónapja beszélgetek egy pasival egyszer randiztunk de azóta nem találkoztunk. Egy hónapja találkoztunk kb. Én nem mindig vagyok itthon a városban a munkám miatt de azért viszonylag gyakran hazajövök és van is szabadidőm.
De egyszerűen nem hív el találkozni.
Vagy ha igen akkor is inkább arra hogy menjek át hozzá,amit valahol értek mert jelenleg semmit nem lehet csinálni a városban. Én viszont ezeketmindig finoman visszautasítottam mert nem szeretnék rögtön kb átmenni hozzá még ha második randi akkor sem. De mindeközben folyamatosan ír, minden nap nagyjából megkérdezi hogy miújság hogy vagyok, szóval érdeklődő. Viszont igazából ettől függetlenül elég unalmasak a beszélgetések, megkérdezi a napomat és annyi. Élőben egyébként nem volt unalmas a beszélgetés amit megintnem tudok mire vélni.
Számomra érthetetlen hogy ha nem érdeklem miért írkálna harmadik hónapja viszont akkor miért nem hív el randizni??
Egyébként azóta volt szó taliról..végülis belementem hogy átmegyek hozzá egy két órára mert már akárhogyis de talizni akartam hogy legalább akkor is látom hogy viselkedik és megtudom hogy hányadán állunk.
Nem is írt napokig aztán mikor előző nap megkérdeztem hogy mi legyen a talival akkor lemondta.
Jöttek a magyarázatok sorozata hogy miért nem ér rá.Írtam neki hogy jó persze megértem. De rövidre fogtam a válaszaimat.
És nemrég most írt hogy meddig vagyok itthon....
Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az egészet...mert egyfelől érdeklődő ,másfelől meg ha tényleg érdekelném szakítana rám időt..
Bocsi ha hosszúra sikerült, de nem tudok rájönni mi a célja ezzel. Ha ti értitek vagy àtlátjátok légyszi írjatok.
Az is lehet hogy csak unalomból/magányból kell neki valaki akinek irogathat?
Lehet nem tud jobb helyet kitalálni, mint a háza, de személyesen megszeretne téged ismerni.
Csak esetleg lehet az, hogy nem tud olyan csendes, békés környezetet, ahol ketten 4 szemközt eltudtok beszélgetni, dumálgatni, kikapcsolódni, mint a saját otthona.
22/F
Utolsó vagyok, azaz 22/F
Még annyit, hogy szerintem kérdezz rá, hogy: Figyelj, tudod egyáltalán, hogy mit akarsz valójában? Mi a terved egyáltalán?
És ha nem tud egy normális elfogadható választ mondani, akkor engedd el nyugodtan.
33-as
Rendben ezt is el tudom fogadni de ha valaki tényleg tetszik valakinek, legalább szimpatikus akkor meg szeretné igazán ismerni és akkor mindegy hol csak találkozzon a másikkal, nem?:) egy kávé, séta stb...
Ja és egyébként filmeznj hívott át... nem is az hogy esetleg elmélyülten beszélgetni egy jót...
Szóval ja nem tudom.. :/
Rendben. Azt kérdezte meddig vagyok itthon..erre nem válaszoltam neki
Azt terveztem hogy nem is fogok.
De még átgondolom akkor. Ha esetleg ír még ezután hogy pl miért nemírok vissza akkor megkérdezem tőle.
De talán a viselkedése többet elmond róla mint a szavai..
Sejtem, hogy amikor megkérdezed, hogy mit akar tőled, mik a szándékai beígéri Neked a földi paradicsomot. Elfogadod tőle?
Ffi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!