Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért írogat de sosem hív el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat de sosem hív el randizni?

Figyelt kérdés

Január óta azaz lassan 3 hónapja beszélgetek egy pasival egyszer randiztunk de azóta nem találkoztunk. Egy hónapja találkoztunk kb. Én nem mindig vagyok itthon a városban a munkám miatt de azért viszonylag gyakran hazajövök és van is szabadidőm.

De egyszerűen nem hív el találkozni.

Vagy ha igen akkor is inkább arra hogy menjek át hozzá,amit valahol értek mert jelenleg semmit nem lehet csinálni a városban. Én viszont ezeketmindig finoman visszautasítottam mert nem szeretnék rögtön kb átmenni hozzá még ha második randi akkor sem. De mindeközben folyamatosan ír, minden nap nagyjából megkérdezi hogy miújság hogy vagyok, szóval érdeklődő. Viszont igazából ettől függetlenül elég unalmasak a beszélgetések, megkérdezi a napomat és annyi. Élőben egyébként nem volt unalmas a beszélgetés amit megintnem tudok mire vélni.

Számomra érthetetlen hogy ha nem érdeklem miért írkálna harmadik hónapja viszont akkor miért nem hív el randizni??

Egyébként azóta volt szó taliról..végülis belementem hogy átmegyek hozzá egy két órára mert már akárhogyis de talizni akartam hogy legalább akkor is látom hogy viselkedik és megtudom hogy hányadán állunk.

Nem is írt napokig aztán mikor előző nap megkérdeztem hogy mi legyen a talival akkor lemondta.

Jöttek a magyarázatok sorozata hogy miért nem ér rá.Írtam neki hogy jó persze megértem. De rövidre fogtam a válaszaimat.

És nemrég most írt hogy meddig vagyok itthon....

Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az egészet...mert egyfelől érdeklődő ,másfelől meg ha tényleg érdekelném szakítana rám időt..

Bocsi ha hosszúra sikerült, de nem tudok rájönni mi a célja ezzel. Ha ti értitek vagy àtlátjátok légyszi írjatok.

Az is lehet hogy csak unalomból/magányból kell neki valaki akinek irogathat?

2021. márc. 18. 19:53
1 2 3 4 5
 21/41 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Most nem azt mondom, mert közbe jöhet bármi, de akkor minimum "bocsi, rakjuk már át keddre" nem az, hogy bocs mégse, mikor már fél lábbal kint vagy az ajtón aztán azt se tudod, be lesz-e pótolva meg mikor. Lusta, és nem is érdekled igazán szerintem,
2021. márc. 18. 20:22
 22/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez a pasi csak szórakozik és nem akar tőled semmi komolyat, bocsi, de ha egy felnőtt férfi nem hív el rendes randira pl lehet menni kirándulni a jelenlegi helyzetben is az azért van szerintem mert nem akar semmit sem. Azért hív át, mert szexelni akar, de kapcsolatot, kötöttségek nem. Tudja,hogy te egyszerre ugrasz neki, ezért megteheti. Szerintem kezdj el mással ismerkedni. Egy darabig ne is keresd, ne írj neki, foglald le magad mással, ha akar valamit észbe kap, ha nem akkor engedd el.
2021. márc. 18. 20:28
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően határozatlannak tűnik, talán ő sem tudja, mit akar. Az is lehet, hogy érzelmileg éretlen, szimplán nem tudja, hogyan közeledjen, nem fogja fel, hogy miért nem akarsz/-tál átmenni hozzá. Hány évesek vagytok?
2021. márc. 18. 21:19
 24/41 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a kommentet! Nagyreszt egyetertek mindenkivel...nem eri meg vesztegetnem az idomet ra :) nem gondolja komolyan.
2021. márc. 18. 21:48
 25/41 A kérdező kommentje:

23-as!

En is ezt erzem egyebkent rajta...hogy o maga se tudja mit akar.

O egy nagyon jokepu pasi aki valoszinuleg baromira hozza van szokva ahhoz hogy minden ujjara akad tiz no... es hogy tul sok mindent nem is kell tennie hogy osszejojjon neki egy csaj.

Ezt szokta meg, es en meg nem ilyen vagyok es nem azt erzi rajtam hogy oda meg vissza vagyok csak mert jol nez ki (kozben meg energiat nem tesz bele a dologba) es ez szerintem zavarja az egojat es tetszek neki de nem elegge ahhoz hogy ennel tobbet tegyen bele.

O azt hiszi szerintem hogy igy mukodik az ismerkedes. Hiszen eddig minden lanynal keves is eleg volt. Es valahogy szerintem nem tudja magat meg ezt a szitut kezelni ezekkel a korulmenyekkel.

Egyebkent tobbszor tett megjegyzest arra hogy mar elege van a buta egyszeru konnyen kaphato lanyokbol... csak sajnos ha nem ilyet akar akkor annak a lanynak is nagyobbak lesznek az igenyei.

En 20 eves vagyok o 30.

2021. márc. 18. 21:53
 26/41 anonim ***** válasza:
60%

23-as vagyok, hajlok arra, hogy igazat adja azoknak, akik szerint ez a fiú nem vesz komolyan téged, csak játszadozni szeretne komoly elköteleződés nélkül. Randi helyett a "gyere át hozzám" simán jelentheti azt is, hogy csak szexet akar.

A stílusod alapján egy okos, érett és valószínűleg vonzó lány vagy. Akármilyen jóképű is a pasi, szerintem nem becsülne meg. Ha nem bírod faképnél hagyni a sármja miatt, akkor fogadd el, hogy ez csak a szexről szól, egyébként meg felejtsd el, úgyis találsz majd jobbat, aki komolyan vesz.

2021. márc. 18. 22:11
 27/41 A kérdező kommentje:

Utolsó, szerintem is igazad van illetve az előtted szóloknak is. Úgy vagyok vele hogy az utolsó üzijére már nem fogok válaszolni szerintem mert az lenne a vége hogy elkezd megint hitegetni aztán semmi nem lesz belőle.

Ha esetleg rákérdez hogy miért nem írok röviden tömören leírom hogy miért aztán annyi.

Nagyon köszönöm mindenkinek az értékes válaszokat és véleményeket. Segítettetek tisztábban látni.

Szerencsére nem tudott még olyan közel kerülni hozzám hogy nehéz legyen elengedni. Persze nem jó érzés mert kíváncsi lettem volna rá de ez van :)

2021. márc. 18. 22:15
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Úgy rázd le, hogy ne kihívásnak vegye. :)
2021. márc. 18. 22:19
 29/41 A kérdező kommentje:
Hogy kéne megfogalmazni szerinted hogy ez átmenjen neki hogy nem kihívás?
2021. márc. 18. 22:20
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Tedd egyértelművé, hogy elvesztetted az érdeklődésed. Nehogy úgy gondolja, hogy igazából alig várod, hogy meghódítson, csak momentán megsértődtél, és ki kell engesztelnie.
2021. márc. 18. 22:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!