Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja meg sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg sok lány egyértelműen ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Nem először futok bele olyanba hogy az első randi után megbeszéljük hogy még találkozunk utána még írogatunk egymásnak (bár mindig én kerestem őt)

És mikor randira szeretném hívni újra akkor már soha nem jó nem ér rá.

Aztán végül mikor többször sem volt jó semmi akkor megkérdezem hogy végül is érdeklem-e vagy szeretne-e még ő is találkozni vagy inkább hagyjuk az egészet.

És erre már nem jön semmi válasz úgyhogy hagyom is a dolgot csak nem értem miért jó ez. Persze lehet hogy valaki meggondolja magát vagy valami miatt még sem jövök be neki nincsen ezzel gond van ilyen.

De tök gáz hogy annyi nincsen bennük hogy megmondják főleg ha direkt rákérdezek. Miért nem lehet akkor normálisan leírni hogy "Bocsi, de nem szeretnék már találkozni, nem szeretném ezt folytatni szia...

2021. márc. 10. 21:03
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Nőknek szabad. :D
2021. márc. 11. 11:00
 52/52 A kérdező kommentje:

"Az a baj, hogy ebből a sok kommentből egymás után az jön le, hogy egy erőszakos, nyomulós valaki vagy. Én is inkább tiltanálak, mint elköszönnék, mert érzem a levegőben, hogy durva hiszti lenne.

Bocsi de te most olyan dolgokat adsz a számba amiket senkinek nem mondtam főleg nem annak akitől valamilyen választ vártam volna a semmi helyett.

Nem is állítom hogy ez "jár" bárkinek is. Nem muszáj. Nem értem miért kell belemagyaráznod hogy az én hibám.

Nagyon sajnálom hogy a kommentekből neked ez jön le, mondjuk nem csajozni vagyok itt az tény, hanem kérdést feltenni, mert ez az oldal pont az ilyen kérdések miatt IS van. Nem jófejkedni szeretnék. A kommentekből ráadásul látszik pontosan hogy nem csak a nők tehetnek erről hanem mi is amikor egy elutasítást nem kezelünk megfelelően, emiatt a nők minden pasit egy kalap alá vesznek. Én mondjuk magamat ebből a szempontból kivételnek tartom és én nem kezdtem el ezen soha problémázni ha ezt megmondták nekem. Én nem állítom azt hogy nálam lenne a bölcsek köve. Minden választ jónak tartok, azt az egyet nem hasznosnak amikor a kollega megpróbálta megmagyarázni hogy biztos nem látta a rossz rendszer miatt és nem ment el az üzenetem és persze tévesen jelzi hogy olvasta..hát persze.

2021. márc. 11. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!