Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja meg sok lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja meg sok lány egyértelműen ha nem akar semmit?

Figyelt kérdés

Nem először futok bele olyanba hogy az első randi után megbeszéljük hogy még találkozunk utána még írogatunk egymásnak (bár mindig én kerestem őt)

És mikor randira szeretném hívni újra akkor már soha nem jó nem ér rá.

Aztán végül mikor többször sem volt jó semmi akkor megkérdezem hogy végül is érdeklem-e vagy szeretne-e még ő is találkozni vagy inkább hagyjuk az egészet.

És erre már nem jön semmi válasz úgyhogy hagyom is a dolgot csak nem értem miért jó ez. Persze lehet hogy valaki meggondolja magát vagy valami miatt még sem jövök be neki nincsen ezzel gond van ilyen.

De tök gáz hogy annyi nincsen bennük hogy megmondják főleg ha direkt rákérdezek. Miért nem lehet akkor normálisan leírni hogy "Bocsi, de nem szeretnék már találkozni, nem szeretném ezt folytatni szia...

2021. márc. 10. 21:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Azt is tudom hogy hol lakik..

Szóval ez sem így van ahogy mondod mert ha akarnék akkor csengetnék az ajtaján amit persze nem teszek még mert semmi értelme és így már engem sem érdekel.

És csak azért írtam ki ezt a kérdést is mert ez egy tendencia nem először van ez.

2021. márc. 10. 22:14
 22/52 A kérdező kommentje:

"De, hidd már el nekünk, hogy ez sokkal bonyolultabb érzelmileg, mint az üzlet, tehát itt még sokkal több oka lehet."

Ha nem vetted volna észre pont ugyanerről beszélek hogy hülyeség a másik válasz aki a bizniszeivel jött hogy hány ember nem írt neki...

Ha egy lány nem ír inkább érzelmi okai vannak.

2021. márc. 10. 22:16
 23/52 anonim ***** válasza:

Tudni én is tudom olyanokról is, hol laknak, akik soha nem hívtak meg magukhoz mert nem vagyunk olyan viszonyban. Ugyanaz a helyzet ettől még.

Ha nem félnétek egymástól, vagy nem akarnátok ekkora távolságot tartani, vagy nem volnátok hanyagok (valamelyikőtök), akkor nem ez lenne, akkor szemtől szembe beszélnétek. De mindketten beleestek a baszdmegaporszívódat hiedelmébe és inkább otthon vergődtök ahelyett, hogy egyenesen viselkednétek.

2021. márc. 10. 22:17
 24/52 A kérdező kommentje:
Csak az volt az eredeti kérdés is. Hogy ez milyen érzelmi inditatásból van így amikor okot erre senkinek nem adtam. Nem voltam erőszakos követelőző senkivel sem neten keresztül sem élő én.
2021. márc. 10. 22:17
 25/52 anonim ***** válasza:

22: Én írtam mind a kettőt.

Pont azt mondom, hogy bizniszben nincs érzelem, és mégis van ilyen jelenség, nem ritka, hanem 95%, olyan szituban, ahol CSAK technikai oka lehet, érzelmi nem!

2021. márc. 10. 22:19
 26/52 A kérdező kommentje:
Már bocs de én ennél egyenesebb hogyan legyek minthogy megkérdezem minden rendben van e akarja e egyáltalán folytatni? Pont hogy akkor lenne oka félni ha én ezzel mennék oda hozzá 1 db randi után... Ezt hogy gondoltad?
2021. márc. 10. 22:20
 27/52 A kérdező kommentje:

"Pont azt mondom, hogy bizniszben nincs érzelem, és mégis van ilyen jelenség, nem ritka, hanem 95%, olyan szituban, ahol CSAK technikai oka lehet, érzelmi nem!"

Van ilyen csak pont teljesen más okból. Én sem írok ott vissza néha. Még mindig nem értem hogy jön ez ide.

2021. márc. 10. 22:23
 28/52 A kérdező kommentje:

Bizniszben nincsen érzelem itt meg csak az van és más nincsen.

Ergo ami ott veled történik annak semmi köze ahhoz hogy a lányok engem letojnak. Kapis?

2021. márc. 10. 22:24
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

26: Úgy, hogy már az első randi ELŐTT kilépsz a Fb keretei közül.

És kiiktatsz minden köztetek levő technikai akadályt, ami bezavarhat.

Mondjuk egy fiú FB-on hív randira egy lényt?...???? WTF??

Nem tűnik fel, hogy ez félelem és távolságtartás és bujkálás előle és a szitu elől a javából?

"Még mindig nem értem hogy jön ez ide."

Hogy egy olyan platfpormon akarod eldönteni, milyen érzelmi oka van a partner eltűnésének, ahol 95%-ban eltűnnek a partnerek a szoftver adottságai miatt, és csak az esetek 5%-a marad arra, hogy ő AKART eltűnni Már rég nem itt kéne kommunikálnod vele, ha nem akarnál te is véletlenül eltűnni vagy véletlenül nem válaszolni.

2021. márc. 10. 22:27
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy ez milyen érzelmi inditatásból van így amikor okot erre senkinek nem adtam."

De nem érted, hogy ezen átmentek már másokkal. Ők sem adtak rá semmi okot, mégis elküldték a nőket.

2021. márc. 10. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!