Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Szerintetek ebből egyértelmű számára?
Figyelt kérdés
Elhívtam egy lányt sétálni. Személyesen megmondtam neki, hogy szimpatikus és szeretném megismerni. Benne volt, csak feltette a kérdést, hogy milyen szinten gondolom a dolgot, azt válaszoltam, hogy ismerkedési szinten. Szerintetek ebből tudja, hogy nem barátkozni szeretnék? Vagy tökmindegy, majd a randin úgy viselkedek, hogy kiderüljön?2017. okt. 25. 17:18
1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg tisztázzam vele a dolgot? Mondjam meg neki, hogy nem barátkozni, hanem randizni szeretnék?
2017. okt. 25. 17:20
2/3 anonim válasza:
A találkozón,vagy a találkozókon(remélhetőleg több is lesz) majd leesik neki,hogy mi a szándékod,ha netán nem,akkor majd elmondod.
3/3 anonim válasza:
Egyszerű. Elmész és hozod a legjobb formàdat. Aztàn újból és újból ameddig csak nem lesz valami. Az hogy randinak vagy baràtkozàsnak vagy ismerkedésnek hívod az teljesen lényegtelen. Tolakodó ne legyél, inkàbb figyelmes és törődő. Azzal többre mész. Sok sikert fivér:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!