Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munkatársam nem keres a randink óta, szóba hozzam a dolgot, vagy egyértelmű, hogy nem akar semmit?
Pár hónapja dolgozunk egy helyen, mikor odakerültem, még volt barátom, viszont már akkor is egyértelmű volt, hogy tetszem neki (mondta is). Azóta szakítottam már, és volt is 3 randink, elmondta, hogy mennyire tetszem neki már a kezdetektől, mennyit fantáziál rólam...stb, meg egyébként is meg van a közös hang. Együtt is aludtunk már kétszer, volt is egysmás... és azóta semmi. csak kerülgetjük egymást a munkahelyen, és nagyon kínos, zavarban vagyunk mindketten, vagy túlzottan viccelődünk, vagy kerüljük egymást...
ezt így nagyon kínosnak érzem, nem is az érdekel már, hogy lesz valami vagy nem, de ezt mégiscsak meg kéne beszélni, nem? Vagy ha egy férfi így viselkedik, akkor egyértelmű, hogy lezárta, és ne csináljak hülyét magamból?
én 26N, ő 27F
Megkapott téged, mert könnyen adtad magad, most már nem kellesz neki.
Vagy pedig nem akarja keverni a munkát és a magánéletet, nem szeretné, ha mindenki tudná, hogy ti összejöttetek.
" Együtt is aludtunk már kétszer, volt is egysmás."
Már ne is haragudj, de ebből a kiemelt részből mindenkinek az jön le, hogy lefeküdtetek.
Akkor tanulj meg 26 éves létedre érthetően, magyarul fogalmazni!
Mondd neki, hogy növesszen tököt. Gáz pasinak tartom az ilyet, feltételezhetően azt sem tudja, mit akar.
Jó tanács, ha már most sem kell legalább a tested neki, akkor ez a része később is nyögvenyelős lesz, mert a nemi ösztönei sem működnek megfelelően, csakúgy mint sokaknak ebben a selejtes mai világban.
Most komolyan csak az számít megkapásnak, ha a farkát bedugta a hüvelyedbe? Ha leszptad, ha kiverted neki, ha nyalt, ha anál volt, vagy az arcodra élvezett az is pont ugyanolyan "megkapás" szerintem, mint a hüvelyi behatolás.
Mi a fene ez a "amíg védem a lyukat nem számít semmi" hozzáállás?
Egyébként szerintem sem akar többet, hisz korábban sem beszélt erről a leírtak alapján. Fantáziált rólad? Biztos nem arról, hogy a felesége leszel.
Szerintem nem ígért semmit, elment addig, amíg tudott, most meg mivel nem engedtél valamit, amit szeretett volna, nem keres és azért kínos neki, mert nem tudja hogy álljon ahhoz, hogy egy kollegájával volt. Na meg izgul is, nehigy kiderüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!