Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg sok lány egyértelműen ha nem akar semmit?
Nem először futok bele olyanba hogy az első randi után megbeszéljük hogy még találkozunk utána még írogatunk egymásnak (bár mindig én kerestem őt)
És mikor randira szeretném hívni újra akkor már soha nem jó nem ér rá.
Aztán végül mikor többször sem volt jó semmi akkor megkérdezem hogy végül is érdeklem-e vagy szeretne-e még ő is találkozni vagy inkább hagyjuk az egészet.
És erre már nem jön semmi válasz úgyhogy hagyom is a dolgot csak nem értem miért jó ez. Persze lehet hogy valaki meggondolja magát vagy valami miatt még sem jövök be neki nincsen ezzel gond van ilyen.
De tök gáz hogy annyi nincsen bennük hogy megmondják főleg ha direkt rákérdezek. Miért nem lehet akkor normálisan leírni hogy "Bocsi, de nem szeretnék már találkozni, nem szeretném ezt folytatni szia...
"ami ott veled történik annak semmi köze ahhoz hogy a lányok engem letojnak. Kapis?"
Ahhoz van köze, hogy a FB-on (!!!) eltűnnek az emberek, ha akarnak, ha nem, mert a szoftver így működik. Kapis?
De én értem, hogy nem tartod ezt korrektnek.
De a vissza nem írás az egy "nem, nem akarom folytatni". Ez így akkor miért nem elég? Nem a te szegénységi bizonyítványod miért zavar ennyire?
Egyébként, ha eddig a kérdésig zajlik a beszélgetés akkor miért kérdezel erre rá?
Még egyre tudok gondolni, TFH tényleg elolvasta. De MÉG nem tud mit válaszolni. Ha egy hétig sem válaszol, akkor veheted nem-nek. De én van, akivel többévente egyszer váltok pár szót, attól még észben tartom.
Lehet, még randizik mással is és utána dönt csak, de ezt nem akarja az orrodra kötni, tehát kicsit sumákol. Vagy csak érzelmileg érleli a dolgot.
De persze ezt is megmondhatná.
Ezt te sem hiszed el csak súlykolod a sületlenségedet.
Minden ismerősőm minden körülmény között válaszolt aki közel áll hozzám. Vannak anomáliák de azért ennyire nem borzasztó a rendszer ezt ne magyarázd már meg öreg..
Az igaz hogy talán telefonszámot kérhettem volna bár a mai világban a közösségi média miatt már szinte lényegtelen mert sokkal kevesebben használják.
Azon lányokkal pedig akikkel komolyabb kapcsolatom is lett érdekes hogy őket nem nyelte el a rendszerhiba a felületen.
Nekem nem kell egy hét hogy elfelejtsem a dolgot.
És igen ez is végülis egy "Nem" csak lehet én vagyok túl idealista ha erről választ keresek hogy ugyan miért nem lehet egyenesnek lenni.
Persze, lehet a halgatás is nem, de b+ már az anyját, hogy neked kell kiokoskodni azután, hogy a különböző ráhagyásokat (munkába van/nincs netje stb) kipörgetted. Mert addig ugye számolsz a másikkal, hogy majd beszéltek.
Legyek vaskalapos, de nekem pl a mail a levél, az sms a távirat, a chat meg a beszélgetés. Szóval ha valaki eltűnik, akkor az nekem olyan, mintha face to face dumálnánk, ő meg hirtelen kifakul a létezésből. Ilyen nincs! Olyan van, hogy bocs mennem kell/nem akarok veled beszélgetni/stb.
Arra meg hogy elküldi az anyjába/kiabál arra csak annyit, hogy írásban nem jön át a kiabálás, az anyjába meg elküldheti, hacsak nem tiltja le, szóval....
"Azon lányokkal pedig akikkel komolyabb kapcsolatom is lett érdekes hogy őket nem nyelte el a rendszerhiba a felületen."
"ez egy tendencia nem először van ez"
Akkor most mit állítasz?
Ha nem vagy 500 éves, akkor a kettő nem lehet együtt igaz.
A FB meg nincs 10 éve, hogy közhasználatnak örvend szóval ezalatt volt több komoly kapcsolatod, ami annyira komoly volt, hogy FB-on kommunikáltatok mindig (cc!), és sok nem komoly, amik eltűntek, mindez 10 év alatt. Aha.
Előbb döntsd el, mi van igazából, mert a 2 egyszerre nem lehet igaz.
Te magad se tudod, mit állítasz vagy mit akarsz, csak ellenkezni akarsz. Azt elhiszem, hogy nem jött meg a valós válasz, mert valami mást tapasztalsz, mint amit sikerült előadni és nekünk kiérteni belőle, de attól még amiket reagálsz rá, szintén nem áll össze valósággá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!