Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg sok lány egyértelműen ha nem akar semmit?
Nem először futok bele olyanba hogy az első randi után megbeszéljük hogy még találkozunk utána még írogatunk egymásnak (bár mindig én kerestem őt)
És mikor randira szeretném hívni újra akkor már soha nem jó nem ér rá.
Aztán végül mikor többször sem volt jó semmi akkor megkérdezem hogy végül is érdeklem-e vagy szeretne-e még ő is találkozni vagy inkább hagyjuk az egészet.
És erre már nem jön semmi válasz úgyhogy hagyom is a dolgot csak nem értem miért jó ez. Persze lehet hogy valaki meggondolja magát vagy valami miatt még sem jövök be neki nincsen ezzel gond van ilyen.
De tök gáz hogy annyi nincsen bennük hogy megmondják főleg ha direkt rákérdezek. Miért nem lehet akkor normálisan leírni hogy "Bocsi, de nem szeretnék már találkozni, nem szeretném ezt folytatni szia...
5: Hát ebben a verzióban is valami hasonlóra lyukadok ki.
Rengeteg dolgot árulok, veszek és nagy különbség van a "partnerek" viselkedésében a különböző platformokon.
Míg a többi hirdetési felületen rá tudok jönni, hogy mi a baj partnerrel, a FB-on nem.
Végső soron oda lyukadok ki, hogy nem rendszerezett, nem jól használható felület, az ember összevissza nyomkod, majd képtelen újra elővenni, nyomon követni, gondozni a korábbi kommunikációkat.
A felület és a használat módja determinálja a szétszórtságot.
Okosabb nem alapozni komoly dolgokat a FB-ra, ami kifejezetten az emberi kapcsolatok és a figyelem szétzilálására lett kifejlesztve.
Szerintem ez így hülyeség. Én nem akarom elhinni hogy ez ezért lenne. Ez őrület.
Tényleg vannak idióták de nem az fog pofont adni aki direkt rákérdez hogy akkor mit gondol a másik hagyjuk e.
Szerintem ez szimplán egy gyáva gusztustalan húzás.
(11. folyt.) Tehát pl. van, hogy 100-an megkérdik, hogy megvan-e egy termék, és mondom, igen, megvan, de nem folytatja a kommunikációt. Én akkor kérdek ilyet,ha amúgy meg akarnám venni.
Ilyenkor vagy buta a kérdező és csak unalomból kérdezget (de 100???), vagy utána nem találja az üzenetet. Én is sokszor nem tudom megtalálni. Meg pláne egy több hónapos üzenetet esélytelen újra fellelni...
De eladó is viselkedett így a múlt héten, megmondtam, hogy egy akarom venni, kérdezte, mikor mennék, kérdeztem, hova kellene menni, és itt szakadt meg a beszélgetés.
Nekem különben többször, azóta is küld naponta értesítést a FB hogy kaptam tőle ÚJ üzenetet, de mikor felnyitom, nem látszik semmi új...
Üzletben azért nincsen érzelmi szál annyi, mint barátságban, itt jobban kijön szerintem és tök illogikus, szóval van itt valami furfang.
De ez nem üzlet b.aszod :D
Hagyd már ezt a hülyeséget. Én is szoktam eladni néha robogót, papucsot stb van ilyen de teljesen más oka van. Azért ez nem annyira bonyolult szitu hogy beszélgetek egy db lánnyal aki végig válaszol majd a neki nem tetsző kérdésnél meg hirtelen elfelejti ki vagyok a rossz felület miatt.
Igen. A legtöbb pasi teljesen kedves és normális, amíg nem az. A baj az, hogy rengetegszer látták már, hogy más férfiak ugyanúgy viselkednek, mint te, aztán megkapták a nemet, és kikeltek magukból.
Végülis lehet gyávaságnak nevezni, mert én félek a férfiaktól, ha kiabálnak.
"Azért ez nem annyira bonyolult szitu hogy beszélgetek egy db lánnyal aki végig válaszol majd"
De, hidd már el nekünk, hogy ez sokkal bonyolultabb érzelmileg, mint az üzlet, tehát itt még sokkal több oka lehet.
Ha nem cseréltetek más elérhetőséget, amin meg tudod kérdezni, akkor ez a vége.
Ezért az első, hogy ha valakivel kommunikálsz, akkor telszám + e-mail-csere, és ott kiderül.
FB-on soha semmit nem fogsz megtudni biztosra.
Úgy általában csak írásos kommunikációval sem, mert a közlés 7%-át tartalmazza, mint ötödikből nyelvtanóráról tudjuk.
Jó, hogy nem távirattal vagy morzéval kommunikáltok, elvileg szerelmes pár, vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!