Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többféle verzió érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többféle verzió érdekel, hogy hogyan kerüljek közelebb a sparos eladó csajszihoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kis Spar a közelben ahová elkezdtem járni vásárolni az utóbbi időben, és kiszemeltem ott egy tök aranyos, beszédes, de visszafogott lányt. Gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy megy a munka, és akkor csak alakul a beszélgetés, de az mégiscsak a munkahelye? Milyen opciók vannak még, hogy közelebb kerüljek hozzá úgy, hogy a munkahelyén sokat nem beszélhetek vele? Esetleg vegyek neki ott egy csokit, vagy elegyedjek szóba vele még 1 alkalommal (egyszer már picit beszéltünk, de nem hiszem, hogy emlékszik rám), és utána vigyek neki egy szál virágot? Sajnos nem tudom, hogy van-e valakije, és totál kellemetlen lenne utána a szitu. Vagy puhatolózzak? Mi az ami nem hétköznapi, frappáns? Mintha én sem lennék neki közömbös, de lehet, hogy alapvetően ilyen. Úgy érzem magam, mint egy tini, pedig 23 éves vagyok. :D

2021. márc. 3. 14:22
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
A 38 azt írja, hogy munkahelyen, munkatársak ismerkednek. Nos a legtöbb helyen szerződésileg tilos, és szerintem ott az igazán ciki, mikor nemet mond a másik, vagy szakítunk, nem pedig amikor egy bolti eladó kosaraz ki. Szerintem.
2021. márc. 4. 15:23
 42/47 A kérdező kommentje:
Igen az kellemetlenebb. Annyit megtudtam róla egyébként, hogy diák valamilyen sulinál Győrben.
2021. márc. 4. 15:25
 43/47 anonim ***** válasza:

"Nos a legtöbb helyen szerződésileg tilos, és szerintem ott az igazán ciki, mikor nemet mond a másik, vagy szakítunk, nem pedig amikor egy bolti eladó kosaraz ki. Szerintem."

Magyarországon ritkaság az olyan hely, ahol szabályzat tiltja a munkatársak kapcsolatát. Most nem férek hozzá a forrásomhoz, de vagy 15-20 % a munkahelyen született kapcsolatok aránya.

2021. márc. 4. 16:16
 44/47 anonim ***** válasza:
(és ha jól emlékszem, a munkahely a harmadik helyezett, az ismerősi kör és a szabadidős program után)
2021. márc. 4. 16:17
 45/47 A kérdező kommentje:
Nekem mit javasoltok ezek után? Kérjek tőle elnézést?
2021. márc. 4. 16:23
 46/47 anonim ***** válasza:
Tökmindegy.
2021. márc. 4. 16:57
 47/47 anonim ***** válasza:

Édesanyám is eladó volt, mikor apukám megkérdezte tőle kerek-perec, hogy megvárhatja-e, amikor végez és meghívhatja-e egy kávéra.

Ennek már lassan 35 éve, szóval...😊

Kérdező, én a helyedben legközelebb, ha ő szolgál ki, megpróbálnám a "bocsi, ha múltkor nyomulósnak tűntem, remélem nem ijesztettelek meg, nem ez volt a cél stb." dolgot, vesztenivalód nincs, maximum ugyanott leszel, mint jelenleg.

A továbbiak a lány reakciójától függnek.

2021. márc. 6. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!