Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többféle verzió érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többféle verzió érdekel, hogy hogyan kerüljek közelebb a sparos eladó csajszihoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kis Spar a közelben ahová elkezdtem járni vásárolni az utóbbi időben, és kiszemeltem ott egy tök aranyos, beszédes, de visszafogott lányt. Gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy megy a munka, és akkor csak alakul a beszélgetés, de az mégiscsak a munkahelye? Milyen opciók vannak még, hogy közelebb kerüljek hozzá úgy, hogy a munkahelyén sokat nem beszélhetek vele? Esetleg vegyek neki ott egy csokit, vagy elegyedjek szóba vele még 1 alkalommal (egyszer már picit beszéltünk, de nem hiszem, hogy emlékszik rám), és utána vigyek neki egy szál virágot? Sajnos nem tudom, hogy van-e valakije, és totál kellemetlen lenne utána a szitu. Vagy puhatolózzak? Mi az ami nem hétköznapi, frappáns? Mintha én sem lennék neki közömbös, de lehet, hogy alapvetően ilyen. Úgy érzem magam, mint egy tini, pedig 23 éves vagyok. :D

2021. márc. 3. 14:22
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Voltam bent délután is, bent volt a csajszi. Odamentem hozzá a kaja ürüggyel, aztán elkezdtem vele beszélgetni, tök jól is ment, bár végig meg volt szeppenve. Látszik rajta, hogy fiúkkal nem igazán szokott beszélgetni. Aztán a felettese szólt neki egy feladat miatt, majd mikor visszajött, egy kis cetlit akartam neki adni az elérhetőségemmel, hogy nyugodtan keressen ezen, ha gondolja, erre mondta, hogy dehogy, ugyanúgy megszeppenve és elviharzott. Totál zavarban volt. Én ezt nem tudom hová tenni, de ettől függetlenül fogok oda járni vásárolni. Kétlem, hogy a jövőben hozzám fog szólni ezek után. Ez van.
2021. márc. 4. 13:06
 32/47 anonim ***** válasza:
74%

31.-re.

Te amatőr!

Ment a beszélgetés, láttad, hogy félénk, erre cetli a számoddal???

Várni kellett volna pár napot, majd visszamenni, hogy ő léphessen!

Na, ezt is lehet 0%-ra pontozni!

2021. márc. 4. 13:20
 33/47 A kérdező kommentje:
Ő a büdös életben nem lépett volna amennyire félénk. Egyébként amatőr vagyok igen.
2021. márc. 4. 14:21
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

"Kétlem, hogy a jövőben hozzám fog szólni ezek után. Ez van."

Borítékolható volt. De akkor is így lett volna, ha vársz néhány napot. Egy PUA-szintű szánalmas okoskodás alakult ki a kérdés alatt, épeszű ember látja, hogy ebből sehogy nem lesz semmi, egyszerűen nem úgy kell ismerkedni, hogy kinézed magadban a boltban az eladót.

2021. márc. 4. 14:35
 35/47 anonim ***** válasza:
0%
*kinézed magadNAK a boltban az eladót
2021. márc. 4. 14:35
 36/47 anonim ***** válasza:
0%

34.-nek.

"...egyszerűen nem úgy kell ismerkedni, hogy kinézed magadban a boltban az eladót."

Hanem?

Ha BÁRHOL, megtetszik BÁRMELYIK nő, akiről tudom, hogy anyagilag megütöm nála a mércét, akkor rámegyek, mert FÉRFI vagyok!

Igen, ráhajtok a rendelésen a doki MILF-re, a boltban az eladólányra, a TAXI-ban a sofőrcsajra, az irodában a NAV-os ügyintézőre,...

Mi FÉRFIAK, így szoktuk.

2021. márc. 4. 14:48
 37/47 anonim ***** válasza:
56%

34, amúgy nincs igazad, simán lehetett volna. De csak ha az érzés kölcsönös és a csajnak valóban bejött volna. :D De ezt ha meg nem próbálja meg a kérdező, akkor sosem tudja meg.

UI: Én voltam az, akinél működött a dolog, szóval nem volt PUA értékezés a részemről.

2021. márc. 4. 15:07
 38/47 anonim ***** válasza:

"Hanem?"

A legtöbb kapcsolat ismerősi körön keresztül, szabadidős programon jön össze, a többi jelentős része iskolai vagy munkahelyi ismeretség útján. Ezt nem én mondom, hanem a felmérések.

A többire: ilyen az, amikor valaki a saját túlfújt álomvilágában él. Anyám 27 éve NAV-os, úgyhogy elég sok ügyintézői élményről tudok. A te definíciód szerint a lakosság kb. 99,9 %-a nem férfi, mert a NAV-nál ügyet intézni van (az orvosnál vizsgálat céljából van, a taxist fuvarozás céljából hívja, stb.) A megmaradt 0,1 % agresszívan nyomuló részét kidobják a biztonsági őrök. A maradék pedig leginkább közröhej vagy undor tárgya. Százezerből 1 esetben pedig mondjuk bejön a dolog. Ezért bevállalni a tömény égést és megalázkodást vegytiszta lúzerség.

2021. márc. 4. 15:14
 39/47 anonim ***** válasza:
62%

38.-ra.

Ja...de nem is én írogatok ide ki: "39 éves szűz vagyok, mé nem vót mégh sose nőm?". kérdéseket.

2021. márc. 4. 15:17
 40/47 A kérdező kommentje:
Gondolom értelme sem lenne bocsánatot kérni tőle amiért így lerohantam, és hogy nem akartam megijeszteni. Azért kitiltatni sem akarom magamat a boltból, pláne hogy tök jó gyors kaják vannak ott.
2021. márc. 4. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!