Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többféle verzió érdekel, hogy hogyan kerüljek közelebb a sparos eladó csajszihoz?
Sziasztok!
Van egy kis Spar a közelben ahová elkezdtem járni vásárolni az utóbbi időben, és kiszemeltem ott egy tök aranyos, beszédes, de visszafogott lányt. Gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy megy a munka, és akkor csak alakul a beszélgetés, de az mégiscsak a munkahelye? Milyen opciók vannak még, hogy közelebb kerüljek hozzá úgy, hogy a munkahelyén sokat nem beszélhetek vele? Esetleg vegyek neki ott egy csokit, vagy elegyedjek szóba vele még 1 alkalommal (egyszer már picit beszéltünk, de nem hiszem, hogy emlékszik rám), és utána vigyek neki egy szál virágot? Sajnos nem tudom, hogy van-e valakije, és totál kellemetlen lenne utána a szitu. Vagy puhatolózzak? Mi az ami nem hétköznapi, frappáns? Mintha én sem lennék neki közömbös, de lehet, hogy alapvetően ilyen. Úgy érzem magam, mint egy tini, pedig 23 éves vagyok. :D
Igen, a kártyájukra csak a keresztnevük van ráírva.
Nyilván az esetleges zaklatások ellen valamennyire védeni akarják őket.
Győrben kicsi Spar? Szerintem te a Körkemence utcaira gondolsz. ;-)
gyerekek, ne égessétek már magatokat. "kiszemeltem egy eladó lányt a spárban", meg "vegyek neki egy csokit", meg "gondoltam, megkérdezem, hogy megy a munka", "nehogy félreismerjen, ha gyorsítok"
nem látjátok, mennyire kiskamaszos beütése van az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!