Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többféle verzió érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többféle verzió érdekel, hogy hogyan kerüljek közelebb a sparos eladó csajszihoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kis Spar a közelben ahová elkezdtem járni vásárolni az utóbbi időben, és kiszemeltem ott egy tök aranyos, beszédes, de visszafogott lányt. Gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy megy a munka, és akkor csak alakul a beszélgetés, de az mégiscsak a munkahelye? Milyen opciók vannak még, hogy közelebb kerüljek hozzá úgy, hogy a munkahelyén sokat nem beszélhetek vele? Esetleg vegyek neki ott egy csokit, vagy elegyedjek szóba vele még 1 alkalommal (egyszer már picit beszéltünk, de nem hiszem, hogy emlékszik rám), és utána vigyek neki egy szál virágot? Sajnos nem tudom, hogy van-e valakije, és totál kellemetlen lenne utána a szitu. Vagy puhatolózzak? Mi az ami nem hétköznapi, frappáns? Mintha én sem lennék neki közömbös, de lehet, hogy alapvetően ilyen. Úgy érzem magam, mint egy tini, pedig 23 éves vagyok. :D

2021. márc. 3. 14:22
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
9-es! Ha nem beszéltetek aztán sosem, akkor hogy voltatok együtt egy évig?
2021. márc. 3. 14:56
 12/47 A kérdező kommentje:
Végül is facen már jobb esetben látom, ha van valakije.
2021. márc. 3. 14:57
 13/47 anonim ***** válasza:
92%
Előtte nem beszéltünk, mielőtt az eset történt. Miután felhívtam randiztunk aztán úgy alakult. Lehet, nem jól fogalmaztam meg elsőre, bocsi.
2021. márc. 3. 14:58
 14/47 A kérdező kommentje:
Akkor van gáz, ha a kártyájára csak a keresztneve van írva például, pláne, hogy Győrben több Spar is van, mert miért ne. :D
2021. márc. 3. 15:05
 15/47 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz be a számoddal! :D Látod, bármi sikerülhet a nagy számok törvénye alapján. ;) De ha ehhez nincs bátorságod, akkor vegyél neki valamit aztán beszélgessetek! Bár úgy meg lassan fog haladni a dolog..
2021. márc. 3. 15:13
 16/47 anonim ***** válasza:
57%

Igen, a kártyájukra csak a keresztnevük van ráírva.

Nyilván az esetleges zaklatások ellen valamennyire védeni akarják őket.

Győrben kicsi Spar? Szerintem te a Körkemence utcaira gondolsz. ;-)

2021. márc. 3. 15:22
 17/47 A kérdező kommentje:
Általánosságban az a biztosabb út ha nem ismersz valakit, ha lassabban halad a dolog? Nehogy félre ismerjen engem ha gyorsítok, vagy megijedjen.
2021. márc. 3. 15:23
 18/47 anonim ***** válasza:
24%

gyerekek, ne égessétek már magatokat. "kiszemeltem egy eladó lányt a spárban", meg "vegyek neki egy csokit", meg "gondoltam, megkérdezem, hogy megy a munka", "nehogy félreismerjen, ha gyorsítok"

nem látjátok, mennyire kiskamaszos beütése van az egésznek?

2021. márc. 3. 15:33
 19/47 A kérdező kommentje:
18-as! Írtam is, hogy úgy is érzem magam.
2021. márc. 3. 15:39
 20/47 anonim ***** válasza:
16%
#19 és szerinted díjazni fogja egy 23 évestől, hogy egy kiskamasz stílusában próbálkozik?
2021. márc. 3. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!