Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit választanátok? A verzió: fullos nő, vagy álmaid autója? B verzió: fullos nő, vagy álmaid munkája? A női egyedet hosszútávra értem, nem egy éjszakára. : ) _
Figyelt kérdés
#Hshehs
2016. dec. 27. 19:58
1/13 anonim válasza:
autóval lehet csajozni menni, de nővel autózni... :)
2/13 anonim válasza:
Álmaim munkájából megszerezhetem álmaim autóját és a fullos nőt is
3/13 anonim válasza:
Én nő vagyok, de álmaim munkáját.
4/13 A legrosszabb válasza:
Ha a nők körében elérni kívánt sikerességről van szó, akkor az A.) esetből az álmaim autója. EGYÉRTELMŰEN! Az álmaim munkáját akkor választanám, ha szarnék a nőkre.
A fullos női egyedet hosszútávra b#szhatom, ha orrba-szájba csal mindenkivel.
5/13 anonim válasza:
A:autó.
B:javíttatás,tehát a munka.
Ezzel a két dologgal megvan a Nő is!
6/13 anonim válasza:
Nem nagyon rajongok az autokért, álmaim munkája...azt még nem találták fel...:) Így marad a fullos nő, de akkor az olyan legyen, hogy számomra legyen fullos, nem az, hogy mások szerint az nekem meg pont nem jön be.
7/13 anonim válasza:
Álmaim munkája. Mert abból megvehetem álmaim kocsiját, és mivel boldog vagyok a munkámmal, nem pedig egy frusztrált besavanyodott f@s.z, sokkal jobb esélyem lesz a nőknél is.
8/13 anonim válasza:
Álmaim munkája,abból megveszem álmaim autóját,a fullos nőt meg meghagyom neked.:)
9/13 anonim válasza:
álmaim munkája.. végül is munkával töltöm az életem legnagyobb részét! Legalább azt imádjam!
10/13 anonim válasza:
GTX 1080-ast nem lehet választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!