Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többféle verzió érdekel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többféle verzió érdekel, hogy hogyan kerüljek közelebb a sparos eladó csajszihoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy kis Spar a közelben ahová elkezdtem járni vásárolni az utóbbi időben, és kiszemeltem ott egy tök aranyos, beszédes, de visszafogott lányt. Gondoltam rá, hogy megkérdezem hogy megy a munka, és akkor csak alakul a beszélgetés, de az mégiscsak a munkahelye? Milyen opciók vannak még, hogy közelebb kerüljek hozzá úgy, hogy a munkahelyén sokat nem beszélhetek vele? Esetleg vegyek neki ott egy csokit, vagy elegyedjek szóba vele még 1 alkalommal (egyszer már picit beszéltünk, de nem hiszem, hogy emlékszik rám), és utána vigyek neki egy szál virágot? Sajnos nem tudom, hogy van-e valakije, és totál kellemetlen lenne utána a szitu. Vagy puhatolózzak? Mi az ami nem hétköznapi, frappáns? Mintha én sem lennék neki közömbös, de lehet, hogy alapvetően ilyen. Úgy érzem magam, mint egy tini, pedig 23 éves vagyok. :D

2021. márc. 3. 14:22
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
78%
A csoki aranyos gesztus, de virággal nem fokoznám. Esetleg megkérdezheted tőle a csoki után, hogy hánykor végez aznap, visszajöhetsz-e elé, aztán beszélgetnétek kicsit, ha van kedve.
2021. márc. 3. 14:24
 2/47 A kérdező kommentje:
Ha nemet mond, akkor mit lépnétek? Mivel érdemes akkor próbálkozni, és hogyan, illetve meddig? Ezer éve nem ismerkedtem már.
2021. márc. 3. 14:26
 3/47 anonim ***** válasza:
20%

valószínűleg te voltál kb. a hatezredik, aki aznap vonzónak találta azt a bizonyos eladó csajt. gondolj bele, mennyire tudna dolgozni (vagy csak simán létezni), ha mindenki bepróbálkozna nála.

legyen tartásod. kismillió alkalmasabb hely van az ismerkedésre. az már a vég, amikor tényleg sehol máshol nem találkozol ellenkező nemű fiatallal, csak a spárban.

2021. márc. 3. 14:28
 4/47 anonim ***** válasza:
64%

Kérj felvilágosítást, útbaigazítást a termékekről.

Miközben magyaráz, fülig érő szájjal mosolyogj rá. :-)

Aztán tegyél valami olyan megjegyzést, hogy milyen kedves és segítőkész lány, őszintén irigyled a párját. Ha erre azt találja mondani, hogy nincs párja, akkor célegyenesben vagy. Megkérdezed, aznap mikor végez, és megvárhatod-e. És akkor akár virágot is vihetsz neki.

2021. márc. 3. 14:30
 5/47 anonim ***** válasza:
85%

Ha nemet mond, nem érdemes tovább próbálkozni.

Esetleg, ha nem akarod egyből személyes találkozóval "letámadni", elkérheted az elérhetőségét, vagy te megadod a tiédet.

2021. márc. 3. 14:33
 6/47 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, csak a Sparban láttam eddig dolgozni, de legalább nem egy diszkó... Az ötletek egyébként egész jók.
2021. márc. 3. 14:40
 7/47 anonim ***** válasza:
81%

Lelesed a nevét a névkártyáról, megkeresed fészbukon és bejelölöd.

Ha visszajelöl, ráírsz.

2021. márc. 3. 14:47
 8/47 A kérdező kommentje:
Ez is egy jó opció lehet, de élőben nem haladnék nagyobb sikerrel a személyesség miatt?
2021. márc. 3. 14:50
 9/47 anonim ***** válasza:
74%

Én egyszer Reálban voltam diákként és ott úgy csinálta egy srác, akivel aztán együtt voltunk 1 évig, hogy mikor fizetett az 500 ft köré csavart egy cetlit a számával. Azt mondta, hogyha van kedvem, csörgessem meg és majd visszahív aztán beszélhetnénk.

Igaz, látásból ismertem régi sulimból, de sosem beszéltünk. :D Szóval próbáld meg! Aki mer az nyer.

2021. márc. 3. 14:52
 10/47 anonim ***** válasza:
64%

Goldmund tanácsa nyerő (pedig sok esetben baromira nem értek egyet vele...😝).

Amúgy a névkártyás-bejelölős dolog is jó, ha nem szeretnél annyira direkt lenni.

2021. márc. 3. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!