Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A PUA/red pill/férfihang/alfa hím stb. oktató anyagoknak van női kiadása? Esetleg egy olyan verzió, ami olyan számító dögökké váláshoz ad tanácsokat, mint amiket ezen fentiek vizionálnak?
Figyelt kérdés
Szeretném látni, hogy ezek a nők hogyan állnak hozzá a férfiakhoz. Léteznek egyáltalán? És ha igen, akkor ugyanúgy tömörülnek fórumokon és meg vitatják a tapasztalataikat?2020. jún. 17. 17:03
1/9 anonim válasza:
Tudsz angolul, kérdező? Mert akkor ajánlanám figyelmedbe Shallon Lester youtube-csatornáját.
3/9 anonim válasza:
A legtöbb férfigyűlölö női "tananyag" arról szól, hogy hogy kerüld el minél messzebbre a férfiakat, hogy tudsz egyedül is teljes életet élni, és nem hianyolni egy párkapcsolatot. A "számító dögség" női megfelelője a teljes szeparatizmus, míg a férfié a nők kontrollálása.
4/9 A kérdező kommentje:
1: igen, köszi
3: szerintem az a női MGTOW, amiről beszélsz. én inkább a golddigger tananyagokra vagyok kíváncsi. Asszem ezt a szót kerestem a kérdés írásakor is.
2020. jún. 17. 17:16
5/9 A kérdező kommentje:
2: ezt sajnos nem értem többedik olvasásra sem :/
2020. jún. 17. 17:20
6/9 anonim válasza:
Szerintem agyhalottat akart írni.
8/9 anonim válasza:
Noknel nincs golddigger tanfolyam, mivel ez naluk osztonos. Tinikorban rajonnrk, hogy mi van a labuk kozott es ennyi.
9/9 anonim válasza:
Ne általánosíts. Attól még, hogy Magyarországon ez van még nem jelenti azt, hogy a világon mindenütt ilyenek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!